Gaziantep'te Tarihi Pasajda Esnaf Kalmadı! Hepsi İflas Etti

Gaziantep'te Tarihi Pasajda Esnaf Kalmadı! Hepsi İflas Etti
Gaziantep’te tekstil sektörüne hizmet veren esnafın yer aldığı Önder Pasajı, tamamen kepenk kapattı. Şehrin merkezi bölgelerinden biri olan Karagöz Caddesi bitişiğindeki pasajda artık hiçbir iş yeri faaliyet göstermiyor.

Gaziantep'te, özellikle tekstil alanında faaliyet gösteren esnafın yoğunlukla bulunduğu pasaj, bir zamanlar dolup taşarken bugün tamamen boşaltılmış durumda. Esnafın tamamının kepenk kapatması, hem bölge halkını hem de çevredeki diğer işletmeleri şaşkınlığa uğrattı. Pasajın kaderine terk edilmesi, ekonomik sıkıntıların derinleştiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

“EKONOMİ ÇARKLARI DURDU”


Gaziantep'te Çevre sakinleri, bir zamanlar istihdama katkı sağlayan ve ekonomik hareketliliği canlı tutan pasajın bu hale gelmesini üzüntüyle karşılıyor. Pasajın tamamen kapanması, bölgedeki ekonomik faaliyetlerin de durma noktasına geldiğini gözler önüne seriyor.

İFLASLAR VE KENK KAPALAR ARTIYOR!

Gaziantep’te benzer durumdaki işletmelerin sayısının artmasından endişe eden esnaf ve vatandaşlar, çözüm bulunması gerektiğini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum