GSO Meclis Başkanı Konukoğlu’ndan CHP’nin Boykot Çağrılarına Sert Tepki

GSO Meclis Başkanı Konukoğlu’ndan CHP’nin Boykot Çağrılarına Sert Tepki
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot çağrısına, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'ndan yanıt geldi.

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ülkemizin üretim, istihdam ve ihracatında önemli rol oynayan şirketlerin boykot çağrılarının hedef haline getirilmesinin yanlış olduğunu belirtti. Konukoğlu, birlik, beraberlik ve dayanışmanın her zamankinden daha fazla önem taşıdığı bu dönemde, boykotun ülkemize ve ekonomik dengeye zarar vereceğini ifade etti.

Konukoğlu açıklamasında şöyle dedi:

“Ülkemizin üretimi, istihdamı ve ihracatı için var gücüyle çalışan şirketlerin hedef haline getirilmesi ve boykot çağrıları yanlıştır. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bir dönemde boykot, ülkemize ve ekonomik dengeye zarar verir.”

Sektör temsilcileri, ekonomik istikrarın sağlanması için üretim ve ihracatın desteklenmesi gerektiğini vurgularken, yapılan boykot çağrılarının iş dünyasını ve ülke ekonomisini olumsuz etkileyebileceği yönünde görüş bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • alikutlar / 02 Nisan 2025 15:46

    başkan ozaman özgür özer ve yandaşları devletten maaş almayı boykot etsinler

    Yanıtla (0) (1)
  • Faruk / 02 Nisan 2025 11:54

    Sayın başkan zaten tarihi boyunca CHP nin bu ülkenin çıkarları gibi bir derdi olmadi ki.ben bunların bu ülkeye birgün bile faydalarının olduğunu görmedim de duymadım da.butun darbelerin ve ulkemijn aleyhine .işler yapmıştır

    Yanıtla (0) (1)