İşte... Rektörlüğe Koşan İsimler!

İşte... Rektörlüğe Koşan İsimler!
GAÜN Rektörü Prof. Arif Özaydın’ın aynı şekilde tekrar rektör olma ihtimalinin olduğu ileri sürülerken, önümüzdeki günlerde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından engeç Ekim ayının 10’nuna kadar atanması bekleniyor.

4 yıl görev süresini dolduran Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Arif Özaydın’ın aynı şekilde tekrar rektör olma ihtimalinin olduğu ileri sürülerken, önümüzdeki günlerde YÖK Başkanlığına Gaziantep’in ORTAK AKLI 10 isim vereceğini ve bunlardan 5’inin rektör adayı olarak karar verileceği ve daha sonra da yapılacak mülakattan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından engeç Ekim ayının 10’nuna kadar atanması bekleniyor.

ORTAK AKILDA KİMLER VAR

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül başkanlığında Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının dahil olduğu ve Cumhur İttifakının MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’te katıldı. Ortak Akılda Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye BAşkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Derya Bakbak, Ali Şahin, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı ve Bünyamin Bozgeyik katılarak istişare yaptılar.

REKTÖRLÜĞE KOŞAN İSİMLER

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için Ortak Akılın belirlediği isimler arasında iddialara göre Bayram Çetin, Oğuzhan Saygılı (Tıp), Burcu Özsoy, Mehmet İshak Yüce (İnşaat), Ali Gürsel (Mühendis), Mehmet Tarakçıoğlu, Cengiz Toroman (İktisat Muhasebe) Mehmet Esat Çoğay (İstanbul Başvurusu) Necip Fazıl Yılmaz (Makine), Fatih Özmantar, Murat Sucu, Recep Yumrutaş, Sevilay Şahin, Zeynep Özlü ve Umut Elboğa’nın olduğu ileri sürüldü.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.