Gaziantep'te Emekli maaşını Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'tan alanlar dikkat!

Gaziantep'te Emekli maaşını Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'tan alanlar dikkat!
Bankaların emekli vatandaşları sevindirecek promosyon kampanyaları 2024 Ağustos'unda da devam ediyor. Kamu ve özel bankalar, rekabetin bir göstergesi olarak emekli maaşlarını kendi şubelerine taşıyan müşterilere cazip nakit promosyonlar sunuyor.

Bankalar, Ağustos ayının gelmesiyle promosyon oranlarını güncelliyor ve emekli vatandaşlara daha avantajlı seçenekler sunmaya başlıyor. İşte güncel promosyon bilgileriyle kamu bankalarının emeklilere sağladığı destek:


ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ORANI

Ziraat Bankası, SGK emeklilerine yaptığı promosyon ödemelerinde cömert davranıyor. Emeklilerin, maaşlarını 3 yıllık bir taahhüt ile Ziraat Bankası'ndan almayı kabul etmeleri halinde 12.000 TL'ye kadar promosyon fırsatından yararlanmaları mümkün.


HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON ORANI


Halkbank da emekli maaş taahhüdünde bulunan SGK emeklilerine promosyon ödemesi yapıyor. Maaşını Halkbank'tan almayı 3 yıl boyunca taahhüt eden emeklilere; maaş aralıklarına göre 8.000 TL'den 12.000 TL'ye kadar değişen promosyon ödemesi sunuluyor.


VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYON ORANI

VakıfBank ise maaş miktarına göre emeklilere farklı promosyon ödemeleri sağlıyor. 5.000 TL'den 12.000 TL'ye kadar değişen tutarlarda promosyon, emeklilerin maaş miktarına bağlı olarak belirleniyor.

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.