Bu Görüntü En Çok Gaziantep'i İlgilendiriyor: 'Turistleri Kazıkladığımız İçin Şu An Kimse Yok!'

Bu Görüntü En Çok Gaziantep'i İlgilendiriyor: 'Turistleri Kazıkladığımız İçin Şu An Kimse Yok!'
Antalya'nın popüler turistik noktalarından biri olan Karpuzkaldıran Şelalesi'nin otoparkında çekilen bir görüntü, sosyal medya kullanıcıları arasında dikkat çekici bir konu haline geldi. Gaziantepi anlatmış denilen binlerce yorum yağdı

Paylaşımda, eski zamanlarda otoparkın onlarca tur otobüsü ve kalabalıkla dolup taştığı, ancak yüksek fiyatlar nedeniyle artık turistlerin bölgeye uğramadığı belirtildi. Bir kullanıcı, "Burada her zaman onlarca tur otobüsü ve insan kalabalığı olurdu. Ancak turistleri kazıkladığımız için şu an kimse yok. Gelmiyorlar." şeklinde ifade etti.

BU GİDİŞLE GAZİANTEP'TE BU HALE GELECEK

Gaziantep'te de benzer bir durum yaşanıyor, özellikle Gastronomi Turizmi'nde yüksek fiyatları ile bilinen şehirde, son aylarda turist sayısında ciddi bir düşüş gözlemledi. Hafta sonları Gaziantep'e lezzet turizmi için gelen ziyaretçilerin sayısındaki bu azalma, bölge esnafı için endişe verici bir hal alıyor. Gaziantep'in gastronomik esnafının bu duruma zamanında müdahale etmemesi halinde, Antalya'daki Karpuzkaldıran Şelalesi'nde yaşanan turist kaybının benzeri bir senaryonun yaşanabileceği konuşuluyor.

Kaynak:Fevzi Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum