Altın Yatırımcılarına Dikkat Çeken Uyarı: "Altında Deprem Bekleniyor"

Altın Yatırımcılarına Dikkat Çeken Uyarı: "Altında Deprem Bekleniyor"
Ekonomik öngörüleriyle tanınan Hatice Kolçak, dün yaptığı açıklamada altın yatırımcılarını uyanık olmaya çağırdı ve altın piyasasında önemli bir hareketlenme beklentisini ifade etti. Altın piyasaları hakkında da bilgi veren Kolçak'tan önemli uyarılar.

Ekonomi yorumcusu Hatice Kolçak, ekonomi piyasalarının sürekli değişen dengeleri içerisinde en çok tartışılan konulardan biri olan altın yatırımları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yatırımcıların doğru yatırım zamanını ayarlamaları konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiğine dikkat çekti.



Kolçak, piyasadaki volatilitenin önemini vurgulayarak yatırımcılara sabır ve psikolojinin kilit olduğunu belirtti. "Piyasalar böyle," dedi Kolçak, "moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Bekleyeceğiz, sabırlı olacağız. Yatırımcı dediğiniz zaten sabır ve psikolojiden ibaret. Bu işin %95'i sabır ve psikolojidir."


Altın piyasasında son haftaların nabzını tutan Kolçak, "Altın tarafında hafta tamamen satış baskısı altında geçti," diye belirtti ve ekledi: "Perşembe ve Cuma günleri gelecek verilerle dalgalanma devam ediyor. FED üyelerinin konuşmaları piyasayı çok etkiliyor. Altın 2316 dolara geldi. Yükseliş hemen başlamaz, zaman ve sabır gerektirir. Desteklere çok yakınız."


Ayrıca, yorulmaksızın faaliyet gösteren ve her zaman güncel içgörüleri takip eden yatırımcılara rehberlik eden Kolçak, "Desteklere çok yakınız." yorumunu yaparak, stratejik alımların zamanının geldiğini işaret etti ve yatırımcılara toplama, alma ve biriktirme noktasında harekete geçmeleri önerisinde bulundu.


Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi değildir

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.