Faturalı Hat Sahiplerine Müjde: 700 TL Geri Ödeme Fırtınası!

Faturalı Hat Sahiplerine Müjde: 700 TL Geri Ödeme Fırtınası!
Vodafone, faturalı hat sahiplerine yönelik cazip bir kampanya başlattığını açıkladı. Bu yeni teklif kapsamında, müşterilere toplam 700 TL'lik geri ödeme yapılacak.

Türkiye'deki pek çok kişi faturalı hat kullanıyor ve haliyle telekomünikasyon şirketlerinin sunduğu kampanyalar büyük ilgi görüyor. Diğer operatörler arasında rekabetçi bir hamle yapan Vodafone, dikkat çekici yeni bir kampanya duyurdu.


Sunduğu tekliflerle dikkatleri üzerine çeken Vodafone, bu sefer Garanti BBVA ile işbirliği yaparak müşterilere özel bir promosyon sunuyor. Kampanya 3 Haziran'da başladı ve 30 Haziran'da sona erecek. Yeni faturalı hat sahiplerine, Vodafone tarafından tam 300 TL değerinde hediye çeki sunulurken, ek olarak harcamalarda 400 TL para iadesi yapılması da teklifler arasında yer alıyor.


Vodafone müşterilerine sunulan bu fırsat, şirketin müşteri portföyünü genişletme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Yeni hat sahiplerine yönelik 700 TL'ye varan geri ödeme kampanyası, operatöre yeni müşteriler kazandırma hedefini pekiştirmekte.


Garanti BBVA ile yapılan işbirliği sonucunda ortaya çıkan bu ayrıcalıklı tekliften yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran'a kadar Vodafone'un uygulaması üzerinden bir World kartı tanımlaması gerekiyor. Bununla birlikte, kampanyadan yararlanabilmek için Garanti BBVA müşterisi olmak da şart. Garanti BBVA müşterisi olmayan kişiler, müşteri olduktan sonra Vodafone'dan bir hat alarak bu geniş kapsamlı tekliften faydalanabilir ve 700 TL değerinde geri ödemelerden yararlanabilirler.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.