Gaziantep’te anaokulunda ŞOK iddia!

Gaziantep’te anaokulunda ŞOK iddia!
Gaziantep’te bir anaokulu müdüresi sürekli CİMER ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayet edildiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Gaziantep’te Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bir anaokulunda yaşananlar şok etkisi yarattı. İddiaya göre bir veli ve öğretmenin okul müdüresini göndermek amacıyla sürekli tehdit ettiği, FETÖ’cü diye şikayet ettiği belirtildi. Okul müdüresi ise duruma isyan ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. S.D isimli velinin yıllardır kendisi ile amaçsız sebepsiz yere uğraştığını belirten müdürenin artık dayanamayarak savcılığa gittiği belirtildi.

Okul müdüresinin yakınlarına , ‘2018 yılında da çocuğu okulumuzdaydı. Yine aynı şekilde davranıyordu. Şu anda yine bir çocuğu geldi. Aynı şekilde başladı. 5 kez CİMER’e şikayet etmiş. Ben FETÖcü olarak şikayet ediyor. Artık psikolojimi etkilemeye başladı. Hiçbir sebebi yokken okulda bir öğretmenle bir olup benle uğraşıyor. Tehditler de ediyor. Sürekli hakkımda şikayet olduğu için ifade veriyorum. Ben de tüm kamera kayıtları ve belgelerle şikayet ettim. Artık bu işi savcılık çözer’ dediği öğrenildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.