Gaziantep ÜNİVERSİTESİ'NDE ŞOK! MÜLAKATTA 6 REKTÖR ADAYI ÖN PLANA ÇIKTI İDDİASI

Gaziantep ÜNİVERSİTESİ'NDE ŞOK! MÜLAKATTA 6 REKTÖR ADAYI ÖN PLANA ÇIKTI İDDİASI
Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için yaklaşık 100 kişi YÖK’te yapılan mülakata katıldı. Mülakatta rektör adaylarının ne gibi projelerinin olduğu ve konuşma yeteneklerinin dikkate alındı...

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için yaklaşık 100 kişi YÖK’te yapılan mülakata katıldı. Mülakatta rektör adaylarının ne gibi projelerinin olduğu ve konuşma yeteneklerinin dikkate alındığı belirtilirken, iddialara göre Gaziantep Üniversitesi Rektörülüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndereceği isimler arasında, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi aslen Gaziantepli Sait Mesut Doğan, yine Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ağrılı Mehmet İshak Yüce, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burcu Özsoy ve Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Necip Fazıl Yılmaz’ın isimleri öne çıkarken, yine bunun yanısı sıra Gaziantep Üniversitesi’nde görevli Prof. Dr. Oğuzhan Saygılı’nın da ilk 6 isim arasında yer aldığı dikkat çektiği iddia edildi.

ARİF ÖZAYDIN’IN DURUMU NE ?

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğünü 4 yıldan bu yana yürüten Prof. Dr. Arif Özaydın’n Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a gidecek isimler arasında olup olmadığı henüz belli olmazken, kararı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın vereceği öğrenildi.

Kaynak:Fevzi Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.