Gaziantep'te Eğitim CAMİASINDA FLAŞ ATAMA!

Gaziantep'te Eğitim CAMİASINDA FLAŞ ATAMA!
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinin Milli Eğitim Müdürlüğüne Eyüp Güneş atandı.

Eyüp Güneş, Şahinbey ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde başarılı bir şekilde ilçe şube müdürü olarak görev yaparken bu kezde merkez Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

EYÜP GÜNEŞ KİMDİR?

1983 yılında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Yuvacık köyünde doğan Güneş ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı.

2005 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Güneş, 2014 yılında Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden ikinci üniversite mezunu oldu. 2005 yılında Van İli Başkale ilçesine bağlı Albayrak Köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan Güneş, 2006 yılında Karkamış ilçesinin Tosunlu İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.

2020 yılına kadar Öğretmenevi ve okullarda Müdürlük görevinde bulunan Güneş, 4 yıl Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asalaten atanan evli ve 2 çocuk babası Eyüp Güneş bir süredir aynı görevi vekaleten sürdürüyordu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum