Gaziantep'te Kan Donduran Olay: Küçük Kıza Babadan İşkence

Gaziantep'te Kan Donduran Olay: Küçük Kıza Babadan İşkence
Gaziantep'te yürekleri burkan bir olay yaşandı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, bir babanın küçük çocuğuna uyguladığı şiddet dehşet yarattı. Görüntülerin ardından Gaziantep Valiliği harekete geçti ve olayın detayları kamuoyuyla paylaşıldı.

Valilik ve emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu, şiddet uygulayan kişinin çocuğun öz babası olduğu belirlendi. Y.E. isimli yabancı uyruklu şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen cani baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın mağduru olan küçük çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Çocuğun psikolojik ve fiziksel sağlığı için gerekli destek sağlanmaya başlandı.

Gaziantep Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Şehrimizde bir çocuğa şiddet uygulandığına dair görüntülerin 4 Nisan 2025 tarihinde bazı sosyal medya mecralarında paylaşılması üzerine İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler tarafından yapılan inceleme sonucunda, görüntülerde yer alan çocuğa şiddet uygulayan ve çocuğun babası olduğu anlaşılan Y.E isimli yabancı uyruklu şahıs gözaltına alınarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanmıştır. Mağdur çocuk Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından koruma altına alınmıştır."

ekran-resmi-2025-04-06-12-13-23.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum