Gaziantep'te DEHŞET ANLARI! 20 YAŞINDAKİ İNŞAAT İŞÇİSİ BAKIN NASIL ÖLMÜŞ?

Gaziantep'te devrilen vincin altında kalarak yaşamını yitiren 20 yaşındaki inşaat işçisinin ölümüyle ilgili inşaat firması sahibi ve ölen işçinin işvereni tutuklandı. Ölüme neden olan vincin sahibi ise her yerde aranıyor.

Şahinbey ilçesi Narlıtepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, inşaat alanında kullanılan seyyar vinç bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Bu sırada inşaat alanında bulunan 20 yaşındaki işçi Furkan Bozkurt vincin altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin değerlendirmesinde vincin altında kalan inşaat işçisi Furkan Bozkurt'un hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, olay yerinde tamamlanan işlemlerinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında inşaat firması sahibi K.K ile ölen işçinin bağlı olduğu taşeron firmanın sahibi M.T. tutuklanarak cezaevine konulurken, vincin sahibi ve kullanıcısı olduğu belirlenin bir kişi her yerde aranıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.