Gaziantep'te KUYUMCULARA NELER OLUYOR? 25 YILLIK KUYUMCU PARALARI ALIP KAÇTI..!

Gaziantep'te KUYUMCULARA NELER OLUYOR? 25 YILLIK KUYUMCU PARALARI ALIP KAÇTI..!
Gaziantep'te 25 yıldır aynı mahallede kuyumculuk yapan ve yüzlerce müşterisinin paralarını ve altınlarını değerlendiren Yusuf isimli kuyumcu 200 milyon lira civarındaki altın döviz ve nakit para ile kayıplara karıştı.

Şehitkamil ilçesi Çıksorut mahallesi maaşkuyu caddesinde 25 yıldır aynı yerde kuyumculuk yapsn Yusuf Ö.'nün yaklaşık 200 milyon lira para veya 80 kiloğram altınla sırra kadem bastığı iddia edildi.

Bir süredir işyerinin kapalı olmasından endişelenen vatandaşlar telefonla aradıkları kuyumcuya ulaşamayınca durumu polise bildirdi. 200’e yakın müşterisinin bıraktığı çalıştırılmak üzere emanet para ve ziynet eşyası altının yanı sıra faizli para alıp izini kaybettiği iddia edilen kuyımcunun iflas ettiği de konuşuluyor.

İki günden beri onlarca müşterinin önünde beklediği işyeri hala açılmazken, vatandaşlar kuyımcudan ve paralarından gelecek güzel bir haberi beklediklerini söyledi.

GAZİANTEP’TE VURGUN YAPAN KUYUMCU MUĞLA’DA YAKALANDI

Kuyumcuya uzun süre ulaşamayan vatandaşlar dolandırıldıklarını fark edip şikayetçi oldular. Başlatılan soruşturma kapsamında ortadan kaybolan kuyumcunun Muğla’da yakalandığı iddia edildi...

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum