GAZİANTEP ve TÜRKİYE 'Bu Trafik Kazasını KONUŞUYOR'

GAZİANTEP ve TÜRKİYE 'Bu Trafik Kazasını KONUŞUYOR'
Antalya'da makam arabası ile tatile giden ve bir yayaya çarparak ölümüne neden olan; Gaziantep'in en büyük ilçelerinden olan ve Antep Fıstığı'nın üretm merkezleri'nden olan Nizip ilçesi Belediye Başkanı Ali Doğan sessizliğini koruyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın ailesi ile birlikte gittiği Antalya tatilinde önceki gün yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarparak ölümüne sebebiyet veresine rağmen henüz bir açıklama yapmaması ise dikkat çekti.

Kaza sonrası sadece Nizip Belediyesi'nden yapılan özel açıklama ile yetinen Ali Doğan'ın, Özgür Özel'e rağmen neden sustuğu ise merak konusu oldu.

İşte o açıklama:


Resmi açıklamada; “Belediye Başkanımız Sn. Ali Doğan, kurumumuz ile ilgili resmi temaslarda bulunmak üzere, belediyemizce kendisine tahsis edilen 27 AGU 194 plakalı resmi araç ile kendi kontrolünde seyir halindeyken; saat 02.30 sıralarında, Alanya- Antalya Karayolu üzerinde bir yayaya çarpma suretiyle trafik kazasına karışmıştır. Görgü tanıkları ve şahitlerin resmi ifadelerinde aşırı alkollü olduğu ve yola kontrolsüz atladığı ifade edilen yabancı uyruklu yaya, maalesef olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Yaşanan elim kazanın akabinde, adli makamlarca yapılan soruşturma sonucunda Sn. Belediye Başkanımız serbest bırakılmış ve sağlığı iyi durumdadır. Yaşanan üzücü kazada yaşamını yitiren yabancı uyruklu şahsa Allah’tan rahmet dileriz.”

Kaynak:Hamza Aytop, Fevzi Tekin,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.