2024 En Ucuz Kurban Bağışı

16 Haziran Pazar günü başlayan Kurban Bayramı 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Bayram sonrasına denk gelen hafta içi Perşembe ve Cuma günlerinin de tatil yapılması bekleniyor.

Zamanın yaklaşmasıyla birlikte kurban bağışı yapmak isteyen kişiler araştırmalarına hız kazandırdı. Güvenilir dernekler ön plana çıkarken kurban bağışı faaliyetleriyle ilk akla gelen isimlerden birisi de Yedi Başak İnsani Yardım Derneği oldu.

Bu sene de kurban bağışlarını yurt içi ve yurt dışı birçok alanda devam ettiren dernek, yardım faaliyetlerine de hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı için kurban bağışları 2024 yılında da dernekler, kurum ve kuruluşlar tarafından devam ettirilmektedir. Türkiye’de Kurban Bayramı için Diyanet vakfı, Türk Kızılay’ı gibi dernekler tarafından kurban bağışları güvenli şekillerde iletilmektedir. Bunun yanı sıra güvenilir diğer dernek, kurum ve kuruluşlar tarafından da kurban bağışları hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle Afrika bölgesi, yemen, Çad, Nijer, Gazze ve Filistin gibi ihtiyaç sahibi bölgelere kurbanlarını göndermek isteyen vatandaşlar kurban bağışı için güvenilir kurum ve kuruluşların arayışına girmiş bulunmakta. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği de sıklıkla tercih edilen bağış derneklerinden birisidir. Özellikle kurban bağışı için her sene farklı ülkelere ve devamı olarak bağış faaliyeti düzenlediği bölgelere kurban bağışlarının gönderilmesini önemseyen dernek, bu sene de kurban bağışı faaliyetlerine birçok ülke için devam etmektedir. En ucuz kurban bağışı faaliyetini düzenleyen dernekler arasında yer alan Yedi Başak En ucuz kurban bağışı başlığı altında da en çok aratılan dernekler arasında yer almıştır.

2024 Yılı En Uygun Kurban Bağışı

En uygun kurban bağışı imkânını sunan dernekler arasında yer alan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği özellikle Afrika, Gazze, Somali, Filistin ve Yemen gibi ciddi ihtiyaçlarını olduğu bölgelere kurban bağışlarının iletilmesini büyük ölçüde önemseyerek bu alanlarda her sene kurban bağışı faaliyetleri düzenlemektedir.

Kurban Bayramının atmosferini, güzel ruhunu ve eşsiz enerjisini kardeşleriyle paylaşmak için yola çıkan dernek bu sene de ‘’kurbanım kardeşliğe’’ diyerek çıktığı yolda birçok ülke için kurban bağışı faaliyetinin düzenlenmesine öncülük etti. Yemen bölgesinin içerisinde bulunduğu vahim durum ve insanlık dramına göz yummadan çalışmalarına devam eden dernek. Bu sene hiçbir mazlum ve yıpratılmış bölgeyi unutmadan kurbanlarımızı dünya üzerinde mağdur kardeşlerimize ulaştırmaya çalışıyor. Hem yurt içi hem yurt dışı faaliyet alanları gösteren dernek yardımları en doğru şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için büyük ve emsal bir davranış şeklini benimseyerek örnek oluyor.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği helal kesim ve hijyen kurallarına uygun şekillerde bu işlemlerin gerçekleşmesi konusunda büyük bir ciddiyet göstermektedir. Kurban Bayramı için Yemen bölgesini özellikle büyük ölçüde önemseyerek bu alanda yoğunlaşan ve mazlumların ezilmesiyle sonuçlanan baskıların bir nebze önüne geçilebilmesi planlanıyor. Bu alanda yapılan yardım çalışmalarının istikrarlılığı arttırılarak bölgede devamlı olarak bir gelişme sağlanması amaçlanmakta. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği bu alanda gösterdiği büyük çaba sayesinde diğer yardım kuruluşlarına da örnek olacak bir girişimde bulundu ve en uygun kurban bağışı imkânını da bağışçılarına sunarak bu alanda bir yeniliğe daha imza attı.

2024 Yılı Yemen Kurban Bağışı

Yemen vacip kurban bağışı hisse bedeli 3.500 TL (Üç Bin Beş Yüz Türk Lirası), Yemen vacip kurban küçükbaş ve deve hisse bedeli 4.000 TL (Dört Bin Türk Lirası) olarak dernek tarafından belirlenmiştir. Yemen kurban bağışı için Akika kurbanı 3.500 TL(Üç Bin Beş Yüz Türk Lirası), Adak kurbanı 3.500 TL(Üç Bin Beş Yüz Türk Lirası) olarak dernek tarafından belirlenmiştir. Bağışlarınızı derneğe Ziraat Bankası, Vakıf Katılım, Kuveyt Türk veya PTT üzerinden ulaştırabilir veya 3157 SMS bağış hattı üzerinden de gönderebilirsiniz.

Yardımlarınızı TRY, ABD Doları, İngiliz Sterlini ve EURO cinsinden gerçekleştirebilirsiniz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Web sayfası üzerinden bağışçı ve sponsor hesabı oluşturarak bağışlarınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yemen kurban bağışı için Yedi Başak İnsani Yardım Derneği resmi web sayfası üzerinden bağışlarınızı gerçekleştirebilir, gerçekleştireceğiniz yardımları bir sepette farklı kişi ve amaçlar için bağış ekleyebilir ve ödeme yöntemlerini takip ederek işlemlerinizi devam ettirebilirsiniz.

Dilerseniz Sepetiniz için her ay otomatik tekrarlanma talimatı verebilirsiniz. Bağışlarınızı takip edebilmek için web resmi adresine kayıt oluşturabilir ve Kayıtlı kullanıcı olarak yaptığınız tüm bağışları takip edebilirsiniz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği web sayfası bağışçı haklarının korunması ve güvenli ödeme yöntemlerini dikkate alarak düzenlenmiştir. SSL Şifreleme Güvenli Ödeme yöntemleri ve 3D Secure Doğrulama ile bağışlarınızın ve kart bilgileriniz korunur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri