Kunduz İndirim Kodu İndirimi Artırıldı

Kunduz soru çözüm uygulamasında tüm paket üyelerinde, öğrenciler artık tüm derslerden sınırsız soru sorabilecek!

Ayrıca üyelik paketlerinde devam eden indirimlere ek olarak eğitmen davet kodu indirimi devam ediyor. Hem aylık hem de dönemlik üyelikte, her yıl yaz tatilinde, kunduz indirim kodu miktarı artırılıyor.

Kunduz Soru Uygulaması Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Çalışır?

Hayalindeki (lise, notlar, netler, sıralama, üniversite, bölüm, meslek), kısaca ihtiyacın olan her şey tek platform KUNDUZ'da!

"Başarın İçin İhtiyacın Olan Her Şey Kunduz Paketlerinde" parolası ile 7.yılına devam eden kunduzda, üye öğrenciler istedikleri saat, istedikleri dersten kunduz uygulaması ile sorularını sorabilir. Uygulama üzerinden cep telefonu ile resmi çekilerek, kunduz eğitmenlerine gönderilen soruların cevapları en geç 15-20 dk içerisinde öğrencinin telefonuna bildirim olarak geliyor. Öğrenci isterse cevaplanan sorusu için ek açıklama isteyebilir. Kunduz'da yer alan yüzlerce ders ya da soru çözüm videosunu izleyebilir, binlerce pekiştirme sorularının çözümlerine ulaşabilir. Öğrenciler kunduzu 3 soru sorarak ücretsiz deneyebiliyor. Kunduzda sınava hazırlanan veya okula devam eden ara sınıfların öğretimle ilgili tüm ihtiyaçları düşünülmüş. İşte Kunduzda olan özellikler:7/24 soru çözüm, eğitmenlerle birebir görüşme, birebir koçluk, grup rehberlik seansları, canlı grup dersleri, kunduz yayın seti, video konu anlatımları, akıllı testler, kurumsal deneme sınavları

Kunduz 2023-2024 Yılında Sıçrama Yaptı!

Kunduz, 2023-2024 eğitim öğretim yılında adeta sıçrama yaptı. Tüm paketlerde soru sormak sınırsız yapıldı. Paketlerin türüne göre soru çözümün yanında koçluk, dijital içerikler(TYT-AYT deneme sınavları), canlı grup dersleri ve yayın seti(Ödebir-345 denemeler vs.) eklendi. Kurumsal deneme sınavlarına başlandı. Kurumlarla işbirliği olan Kunduz Etki programı daha etkin hale getirildi.

YKS, LGS, KPSS, ALES, DGS Üyelik Paket Seçeneği Artırıldı

Özellikle YKS, LGS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için üyelik seçenekleri artırıldı: YKS-LGS 2024 Soru Çözüm Paketi, YKS-LGS 2024 Soru Çözüm + koçluk paketi, YKS 2024 Full Paket (SAY-EA), LGS 2024 Full Paket. Ayrıca KPSS, ALES, DGS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için iki farklı üyelik seçeneği var.

YKS, LGS 2025 Paketleri İndirimli Alınabilir

Kunduz 2025 YKS, LGS sınavına hazırlanacak öğrenciler için de %70 e varan indirimli paketler hazırladı. Bu paketleri 11.sınıfta alan bir öğrenci yaklaşık 1,5 yıl sınava kadar kunduzun tüm hizmetlerinden çok uygun fiyata sahip olabilir.7.Sınıftaki bir öğrenci 2.dönem 2025 LGS paketlerinden birine üye olarak, hem 7.sınıf derslerinde 2.dönem kunduzdan yararlanır hem de 8.sınıfta LGS sınavına kunduzla hazırlanabilir. Ayrıca 2025 paketlerinde de kunduz davet kodu indiriminden yararlanılabiliyor.

Kunduz Aylık-Dönemlik İndirim Kodları

Kunduz soru çözüm uygulamasında üye olurken öğrenciler, mevcut indirimlere ilaveten, kunduz eğitmenlere tanımlanan indirim kodunu kullanarak ek indirim kazanır. Kunduz üyeliklerin tamamında ALİSAN453T, dönemlik üyeliklerde ALİSAN300 kodunu "indirim kodu" alanına girip "Uygula" ya tıklayarak anında indirim kazanılır. 2023-2024 yılında aylık paketlerde ALİSAN453T kunduz indirim kodu için 125 tl, dönemlik üyelik paketlerinde ALİSAN300 kodu girilince 300 tl indirim yapılıyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılında ve sonraki yıllarda, ALİSAN453T kodu gibi eğitmen kunduz davet kodu indirim miktarının Temmuz-Ağustos aylarında güncelleneceğini düşünüyoruz.

Kunduz'u en azından bedava indirip 3 soru sorarak denemenizi öneriyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri