Rıza Kandemir New Tower Projesi için konuştu: Hem Türkiye hem de İskenderun için olumlu etkilere sahip

Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir New Tower projesi ile 6 Şubat depreminin yaralarını sarmayı hedeflediklerini belirtti.

Rıza Kandemir New Tower projesinin detaylarına ilişkin açıklamalarda bulunurken projenin ofisleri, restoranları, ticari merkezleri ve daha pek çok alanı kapsayacağını söyledi.

Rıza Kandemir New Tower projesinin İskenderun’un merkezinde konumlanan 25 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Ral Yatırım Holding için stratejik önem taşıyan bir yatırım olduğunu dile getirdi. 2024 yılının baharına kadar tamamlanmasını öngördüklerini söyleyen Rıza Kandemir New Tower projesinin bölgenin iyileştirilmesi için büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi.

Rıza Kandemir New Tower Projesinin Stratejik Bir Yatırım Olduğunu Dile Getirdi!

Ral Yatırım Holding’in 2024 yılı hedeflerinden ve yatırımlarından bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 6 Şubat depreminde hasar gören Hatay bölgesinin iyileştirilmesi için büyük bir önem taşıdığının altını çizdi. Bu proje ile 6 Şubat depreminin yaralarını sarmayı hedeflediklerini ve projenin bölgenin alt yapısının sürdürülebilir hale gelmesindeki önemini dile getirdi.

“Hatay’daki New Tower projemizde de inşaat çalışmalarımız hızla sürüyor. 2024 yılında projemizi tamamlayıp teslimlerini gerçekleştirmeyi öngörüyoruz.” sözlerini dile getiren Rıza Kandemir, projeye ilişkin detaylı açıklamalarda bulundu.

Eğitim, inşaat ve yenilenebilir enerji gibi farklı sektörlerde başarılı yatırımlar yapan Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, New Tower projesinin hem Türkiye hem de İskenderun için olumlu etkilere sahip olduğunu dile getirdi. Bu alandaki çalışmaların sürdüğünü belirten Kandemir, projenin 2024 yılı içerisinde tamamlanarak bölge halkına sunulacağını bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri