EMEŞAD S.Y.D.D, Kocaeli'de Mustafa Gündüz ile Şehitler İçin Lokma Paylaştı

Emeklilikte Eşit Adalet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMEŞAD S.Y.D.D), şehitlerimizin anısına düzenlediği etkinliklerle toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmeye devam ediyor.

Son olarak Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Fevziye Camii'nde gerçekleşen mevlid-i şerif ve lokma dağıtım etkinliğinde, derneğin Genel Başkanı Mustafa Gündüz önderliğinde yönetim kurulu üyeleri ve üyeler bir araya geldi. Şehitlerimizin ruhları için okunan duaların ardından, katılımcılar lokma dağıtımında birlikte buluşarak anlamlı bir dayanışma sergiledi.

Genel Başkan Mustafa Gündüz, etkinlikte yaptığı konuşmada, şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak ve onların ailelerine destek olmanın önemini vurgulayarak, toplumun bu tür etkinliklerde bir araya gelerek dayanışma içinde olmasının gücüne dikkat çekti. Derneğin sosyal sorumluluk projeleri ve toplumda yarattığı duyarlılık ile eşitlik ve adaleti temsil etme misyonuna vurgu yapan Gündüz, toplumun ortak değerler etrafında birleşmesi gerekliliğini vurguladı.

EMEŞAD S.Y.D.D, bu tür etkinliklerle sadece şehitlerimizi anmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumda yardımlaşma ve dayanışma kültürünü pekiştirmeye de katkı sağlıyor. Dernek, eşitlik ve adalet temelli sosyal projelerini sürdürerek, toplumsal farkındalığı artırma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri