Eve Shop Bayilik Başvurusu, Ücreti

Eve Shop Bayilik Başvurusu 2024 yılında devam ediyor. Nasıl bayilik alınır ile alakalı birçok soru var.

Bu yazımızda detaylı bir şekilde Eve Shop Bayilik Başvurusu, Ücreti ile alakalı güzel bir rehber yazı hazırladık. Eve Shop'un Bayilik Ücreti ve Başvurusu 2024'te nasıl yapılacak? Detaylı bir şekilde inceledik. Yazımızı okuyarak başvuru hakkında tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Turgut Aydın Holding, Eve Shop ve eveshop.com olarak bilinen Türkiye'deki perakende, sağlık, tekstil ve diğer birçok sektörde önemli yatırımlar yapan bir şirketin kuruluşundan beri önemli yatırımlar yapıyor. Müşterilere en uygun fiyatlarla en kaliteli, en yeni ve en popüler kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini sunarak Türkiye'nin en popüler kozmetik mağazalarından biri olmuştur.

Eve Shop Bayilik Şartları Nelerdir?

Eve Shop bayiliği yapmak için gereken şartlar neler? Bu markanın franchise sahipleri belirli şartlara uymak zorundadır. Eve Shop, müşterilere kozmetik ve kişisel bakım ürünleri sunmak için kuruldu.

Bu nedenle, Eve Shop'ta bayilik yapmak isteyenlerin bazı koşulları karşılamaları gerekir. Bu koşullar sağlanmazsa Eve Shop başvurusu onaylanmayacaktır. Aksi takdirde bayilik izni verilmeyecektir:

Bayilik açılacak yerde sağlam bir internet alt yapısı olması gerekir.

Bayilik açılacak bölgede çok fazla telefon çekimi yapmak.

Bayilik açılacak bölgede çok sayıda insan yaşaması.

Bayilik açmak isteyen herkes 18 yaşından büyük olmalıdır.

Eve Shop Bayilik Maliyeti Ne Kadar?

Eve Shop franchise, 2024'e kadar iç dekorasyon, bina kirası ve tamiratlar için bir bütçe ayıracaktır. Bu maliyetler her bayi tarafından belirlenir. Bazı insanlar kendi yerlerinde bir Eve Shop bayiliği açmayı tercih ederken, diğerleri dükkânlarını kiralamayı tercih edebilir.

Eve Shop bayilikleri, mağazalarının tasarımıyla ve renk şeması ile uyumlu olmalıdır. Bu, belirli bir miktar para gerektirir. Raf süresi ve bölme sayısına bağlı olarak farklı maliyet düzeyleri söz konusu olabilir. Dekorasyon ve tamirat tamamlandıktan sonra, firmanın mallarını satın alarak satışa başlamak mümkün olur. Eve Shop franchise bedeli 2024'e kadar her bayi için değişse de, genellikle 400.000 ile 600.000 TL arasındadır.

Kaynak: arastir.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri