Barkot Etiketi – Egen.com.tr

Barkot etiketler en çok ihtiyaç duyulan modern ürün etiketleridir.

Bu etiketlerin eşsiz özellikleri ve avantajları bulunur. Örneğin hassas ürünler için dikkat kırılır yazılı barkot etiketi modelleri yer almaktadır. Bu ürünler kurumsal alışveriş platformunda ise indirimli yani kampanyalı fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır.

Bu sayede tüketiciler modern ve şık kuşe kağıdı baskılı yapışkanlık ve yapışkansız barkot modellerine en uygun fiyatlar üzerinden sahip olmaktadır. Barkot etiketleri ve yapışkan tarzından etiket modelleri aynı zamanda geniş alanlarda kullanılmaktadır.

Barkot Etiketi Ne İşe Yarar?

Barkot etiketleri ürünlerin özellikleri hakkında tüketicilere bilgi vermektedir. Bu etiketlerin üzerinden ürün hassas bir ürünse hassas olduğua dair ön bilgi verilmektedir. Bu sayede ürünün hassas bir şekilde taşınması gerektiğini belirtmektedir. Bu nedenle barkot etiketi ürünlerin kalitesinin korunması açısından son derece önemlidir.

Bu etiketler sade ve rulo tarzından üretildiği gibi özel yapışkanlı tarz üzerinden de imal edilmektedir. Barkot etiketler daha çok toptan olarak satışa sunulmaktadır. Bu etiketler bu nedenle özellikle de toptancı firmaları tarafından toplu olacak düzeyde satın alınmaktadır.

Yapışkanlı Etiketlerin Özellikleri Nelerdir?

Aynı zamanda yapışkan etiket modelleri de kampanyalı fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Bu etiketlerden sizler de toptancı veya perakende firmanız için en uygun fiyattan satın alabilirsiniz. Yapışkanlı etiketler isminden de anlaşılacağı üzere yapışkanlı özelliğe sahiptir.

Yani bu etiket modelleri ürün üzerinden kendiliğinden yapışmaktadır. Bu sayede tüketicilerin yorulmadan ürün hakkında ön bilgi almasını sağlamaktadır. Yapışkan barkot etiketleri Avrupa Kalite Standartları üzerinden imal edilmektedir. Bu etiket modeli son derece şıktır. Kolayca uygulandığından en çok satın alınan etiketler arasında yer almaktadır.

Yapışkan Etiketin Ömrü Nedir?

Yapışkanlı etiketlerin en dikkat çekici özellikleri arasında ise uzun ömürlü olmasıdır. Bu etiket türünün özenle kullanılması gerekmektedir. Bu sayede satın alınan yapışkanlı etiketler en düşük 2 yıl boyunca kullanılabilmektedir.

Bu kapsamda yapışkan etiket modelleri toptancı ve perakende firmaların daha düşük maliyete girmesini sağlamaktadır. Tüm etiket modellerini sektörün en gözde etiket üreticisi ve satış sitesinden görselleri üzerinden inceleyebilirsiniz. Site üzerinden beğendiğiniz etiket türlerini toptan olarak günün 24 saati ve haftanın 7 günü boyunca sipariş verebilirsiniz.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde, Mutfakçılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR, İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

Tel: +90 212 659 1515

Mail: info(@)egen.com.tr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri