En Trend Bebek Karyola ve Beşik Uyku Seti Temaları

Bebekler için piyasada pek çok karyola ve beşik uyku seti teması bulmak mümkün.

Her zevke uygun farklı temalar arasında en beğendiklerinizi seçebilirsiniz. Peki son yılların en trend beşik uyku seti temaları hangileri diye merak ediyor musunuz?

Düz Renkli Beşik Uyku Setleri

En trend beşik uyku seti temaları arasında düz renkli olanlar en rahat kullanabileceğiniz modellerdendir. Düz renkli oldukları için uygun renk seçimiyle bebek odası dekorasyonunda güzel bir görüntü oluştururlar. Bu stille örneğin minimal, vintage, rustik veya retro dekorasyon uygulamaları gerçekleştirebilirsiniz.

Örneğin düz yeşil bir beşik setini doğal ahşap mobilyalarla kullanabilirsiniz. Aynı şekilde pembe fırfırlı beşik setleriyle vintage bir tarz yaratmanız mümkün. Veya mavi tonlarını beyaz mobilyalarla kombinlemek de seçenekler arasında. Düz renklerin hepsi dilediğiniz herhangi bir tarza kolayca uyum sağlayacaktır.

Düz renkli beşik uyku setleri içerisinde kılıfıyla beraber yastık, süs yastıkları, çarşaf ve yorgan gibi ihtiyacınız olan tüm parçaları bulabilirsiniz. Ayrıca süs yastıklı uyku seti modellerini de tercih edebilirsiniz.

Çiftlik Hayvanları Temalı Uyku Seti

Beşik uyku seti temaları arasında çiftlik hayvanlı olanlar da son yıllarda daha fazla ilgi görüyor. Bu ürünler çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmekte. Aynı zamanda da uykuya geçişlerini kolaylaştırıyor. Renkli tasarımlarıyla öne çıkan bu setlerde ineklerden tavuklara, koyunlardan atlı arabalara kadar pek çok sevimli motif mevcut.

Çiftlik hayvanları temalı uyku setleri çocukların göz zevkine hitap ederken aynı zamanda rustik tarzlı iç dekorasyona da mükemmel uyum sağlıyor. Bu setler, yumuşacık dokularıyla sıcak ve rahat bir uyku ortamı yaratmak için de birebir. Çocuğunuza çiftlik hayvanlarıyla dolu bu setlerle güzel bir uyku alanı yaratmanız mümkün. Beşik uyku seti temaları arasında karar verirken bunları da akılda tutmanızda yarar var.

Çiftlik hayvanları temalı uyku setleri çeşitlerinde tavuk, koyun, inek gibi farklı figürlere sahip süs yastıklarını içeren modeller de mevcut. Hem daha eğlenceli hem de daha zengin görünüme sahip odalar için bu setleri de tercih edebilirsiniz.

Çiçek Desenli Bebek Uyku Setleri

Çiçek desenli tasarımlar da son yıllarda oldukça ilgi görüyor. Özellikle kız bebekler için bu ürünler daha fazla tercih edilmekte. Farklı çiçek motifleriyle süslenen setler bebek odalarına bahar havasını taşıyor. Setlerin içeriğinde, bebeğinize sağlıklı bir uyku için lazım olan tüm parçaları bulabilirsiniz.

Çiçek desenli beşik uyku seti çeşitlerini birçok şekilde kombinlemek mümkün. Örneğin beyaz renkli veya ahşap yapılı beşik ve mobilyalar bunlar arasında en uygun olanları. Bu ürünlerin yanında ayrıca baza fırfırı, cibinlik gibi aksesuarları da satın alabilirsiniz. Böylece daha şık ve dekoratif açıdan zengin bir bebek odası yaratmış olursunuz.

Masal Kahramanlı Uyku Setleri

Son zamanlarda en çok tercih edilen beşik uyku seti temaları arasında masal kahramanlı olanlar da yer alıyor. Eğlenceli bir oda için masal karakterlerini taşıyan bir uyku seti seçimi yapabilirsiniz. Hem kız hem de erkek bebekler için seçebileceğiniz birçok tema mevcut.

Örneğin Alice Harikalar Diyarında, Külkedisi, Peter Pan gibi temalarla bebek ve çocuk odalarına sihirli bir dokunuş yapmak mümkün. Ayrıca içinde süs yastıkları olan bu setlerle odanın genel görüntüsüne hareket katabilirsiniz. Bu ürünleri ister doğal rustik stilde, isterseniz modern tasarıma sahip odalarda kullanabilirsiniz.

Geometrik Desenli Beşik Uyku Setleri

Beşik uyku seti temaları arasında geometrik desenli modeller modern tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Çeşitli şekillerdeki motifler beşikleri canlandırırken odalara dinamizm katıyor. Üçgenlerden dairelere ve zig zag çizgilere kadar geniş bir yelpazedeki geometrik desenli setler, bebek odalarını sade ve şık bir şekilde tamamlıyor.

Geometrik desenli uyku setlerinin renk paleti genellikle yumuşak tonlardan oluşmakta. Bu sayede ürünler dinlendirici bir atmosfer yaratmakta. Aynı zamanda da bebek odasına fütüristik ve çağdaş bir hava katıyorlar.

En Hesaplı Beşik Uyku Setleri softbabytekstil.com’da!

Piyasada farklı beşik uyku seti temalarına sahip birçok ürün bulmanız mümkün. Bu konuda seçim yapmadan önce Soft Baby ile mutlaka tanışmalısınız. Beşik uyku seti temaları arasında en güzel seçenekleri Soft Baby’de bulabilirsiniz. Bebek uyku setleri pazarının lider oyuncularından Soft Baby’de en kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Online satış sitesi softbabytekstil.com adresi üzerinden dilediğiniz ürün çeşidini uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri