Uluslararası Araç Nakliyesi

Uluslararası araç nakliyesi hizmetine gereksinim duyuyorsanız firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Firmamız 30 yılı aşkın süredir derin tecrübe sahibi olmanın gururunu yaşayarak tır ile kara yolunan nakliye, konteyner ve RORO araç nakliyesi, ABD ile Türkiye arası oto nakliye, turistik araç lojistiği, araç gümrükleme, kara turu yolculukları yurtdışı lojistiği, otomobil gümrükleme hizmetleri, otomobil sigorta hizmetleri ve araç alım satım aşamasında danışmanlık hizmetlerini sunmaktadır.

Uluslararası araç nakliyesi Tır ile karayolundan nakliye hizmeti genelde ülkemizi motor, motokaravan gibi araçlarla gezip görmüş, akabinde aracını ülkesine sevk etmek isteyen yabancılar tarafından tercih edilmektedir. Siz de Türkiye seyahatinizi uçakla tamamlamak ve peşinizden aracınızı talep ettiğiniz herhangi bir varış noktasına yollamak istiyorsanız firmamızı arayabilirsiniz.

Konteyner ve RORO araç nakliye hizmetimiz kapsamında aracını denizaşırı bir varış noktasına yollamak isteyen müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Bu hizmet ağımızda öncelikle aracınız antrepoya nakil edilir. konsolidasyon bekleme aşamasında depolama gerçekleştirilir. Bu süreçte tüm gümrük ve evrak işlemleri firmamız tarafından halledilir. Son aşamada araç ihracat işlemleriniz sigorta da dahil olmak üzere tamamlanır.

Türkiye ve ABD arası araç lojistik hizmetimizde iki ülke arası araç nakliyesi üzerine tüm talepleri karşılamaktayız. Bu süreçte karayolu, denizyolu veya havayolu nakliye seçeneklerimizi bütçeniz ve zaman aralığınıza göre değerlendirebilirsiniz. Türkiye – ABD arası denizyolundan araç nakliyesi yaklaşık 50 gün sürerken, uçak vasıtasıyla ortalama 48 saat sürmektedir.

Kara turu yolculukları yurtdışı lojistik hizmetimiz doğrultusunda kara ve gezi araçları, motosiklet ve sefer taşımacılığında T.C gümrük prosedürlerini hallederek aracın varış noktasına güvenle ulaşmasını sağlamaktayız.

Uluslararası araç nakliye hizmetlerimizde zorunlu araç sigortası ve kasko işlemlerinde de yardımcı olmaktayız. Aynı zamanda yabancıdan yabancıya araç alım satım konusunda da danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mavi Plaka Araç Nakliyesi

Mavi plaka araç nakliye hizmet kapsamında Türkiye ve yurtdışı araç lojistiği sunmaktayız. Kapıdan kapıya ulaştırdığımız araçlarınızın gümrükleme ve lojistik işlemlerini de dış kaynaklardan destek almadan gerçekleştirmekteyiz. Mavi plaka araç nakliyesini karayolu, denizyolu ya da havayolundan sağlamaktayız.

SIK SORULAN SORULAR

  1. Yurtiçi teslim alma hizmeti nedir?

Yurtiçi teslim alma hizmeti nakliye şirketi seçiminden ve hasar görme durumundan sizleri korur.

  1. Profesyonel paketleme nasıl olur?

Ekibimiz yüksek eğitim ve deneyimden geçmiş olmanın güveniyle aracınızı en iyi şekilde paketler. Ayrıca paketleme süreci alım ve teslimat aşamasına kadar beyaz eldiven ile yapılmaktadır.

  1. Araç nakliyesi için nasıl fiyat teklifi alabilirim?

0090 444 12 37 numaramızdan bize ulaşarak fiyat teklifi alabilirsiniz.

  1. Araç taşıma ücreti kredi kartı ile ödenebilir mi?

Maalesef hayır. Taşıma ücretlerini nakit ya da banka yoluyla havale yöntemiyle alıyoruz.

  1. Araç nakliye siparişi için hangi bilgiler isteniyor?

Aracın teslim alınacağı, varış noktasının adresleri, siparişi oluşturan kişinin isim ve telefon numarası bilgilerine ihtiyacımız olmaktadır. Ayrıca araç modeli markası ve üretim yılına da ihtiyacımız olacaktır.

  1. Araç teslimatı için ortamda bulunmak gerekiyor mu?

Evet, soruları yanıtlaması ve gerekli imzaları atması için bir sorumlu gereklidir. Bu kişi kendiniz olmasa da aracın alınması veya teslim edilmesi için güvenebileceğiniz, 18 yaşından büyük biri olmalıdır.

  1. Araç nakliyesi için plaka şart mı?

Hayır, aracın kendisi ve anahtarının olması yeterlidir.

  1. Türkiye içi araç sevkiyatı var mı?

Evet, aracın ülkede kaldığı sürece şehirlerarası taşımacılık mevcuttur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri