Gelsin Hayat Bildiği Gibi İlk Bölümüyle Geliyor! Dizinin Konusu Ne, Kimler Oynuyor?

Yaz sezonu dizileri ekranlardaki yerlerini almaya başladı. Kimi diziler için hazırlıklar devam ederken, Show TV’de izleyici karşısına çıkmaya başlayacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için de heyecan yükseldi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile ilgili tüm detaylar…

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ilk olarak 21 Temmuz Perşembe akşamında ekranlardaki yerini alacak. Kısa süre önce yayın tarihi açıklanan dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor ve bu iddialı projede yine Gani Müjde’nin ismi dikkat çekiyor. Proje tasarımını ve senaryosunu Gani Müjde’nin üstlendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, birçok izleyici için Gani Müjde’nin ismi ile ilk intibada olumlu yorumlar almaya başladı. Dizinin tanıtımlarının ekranlara gelmeye başlamasıyla birlikte, etkili bir hikayeye sahip olduğu da anlaşıldı.

Dizinin Merkezinde Ertan Saban Var

Yer aldığı projelerde ortaya koyduğu başarılı performansla her defasında adından güçlü bir şekilde söz ettiren, oynadığı karakteri oynamakla kalmayıp adeta yaşayan Ertan Saban’ın başrolünde yer aldığı dizinin genç kadrosu da dikkat çekiyor. Ertan Saban’ın merkezinde yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yaz dönemine damgasını vurması beklenirken, ünlü oyuncunun canlandıracağı “Sadi Payaslı” karakterinin dizi karakterleri arasında bir fenomen olması bekleniyor. Ters köşelerin bol olacağı bir drama olarak ekranlara gelecek olan dizinin fragman görüntüleri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Başrol Kadrosu Dikkat Çekiyor

Kirli bir geçmişi olan Sadi Payaslı, itirafçı olduktan sonra bambaşka bir hayat yaşamaya başlıyor. Ertan Saban’ın başarılı performanslarla hayat vereceği Sadi Payaslı’nın, önümüzdeki günlerde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olması bekleniyor. Öte yandan dizide başrollerde Özge Özberk ve Devrim Özkan isimleri de yer alıyor. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Özge Özberk, son olarak Bir Annenin Günahı dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Ancak bu dizi reytinglerden dolayı erken veda edince, Özge Özberk de bir süre setlere ara vermişti.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Konusu

Sadi, polisle yaptığı işbirliğinden sonra Karabayır Lisesi’ne coğrafya öğretmeni olarak atanır. Bu lisede öğrenci olan Mert, Zülfikar, Can, Melek ve Aylin beşlisinin hayatı da yeni öğretmenleriyle tanıştıktan sonra değişmeye başladı. Islah evinden şartlı tahliye ile çıkmış olan bu gençler, başlarını belaya sokmamak için Sadi Payaslı’nın rehberliğine ihtiyaç duyacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri