Gaziantep FK’da Hedef Göztepe: Selçuk İnan’dan Yeni Çıkış Hamlesi

Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında alınan yenilgiyle moralleri bozulan Gaziantep FK, üç günlük aranın ardından çalışmalarına yeniden başladı. Teknik direktör Selçuk İnan, takımı Göztepe maçına motive etmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Konyaspor Maçı ‘Kaza’ Olarak Görülüyor

Konyaspor karşısında beklenenden uzak bir performans sergileyen Gaziantep FK, bu yenilgiyi geride bırakmak istiyor. Teknik direktör Selçuk İnan, Konyaspor mağlubiyetini bir “kaza” olarak değerlendiriyor ve bu yenilginin takımdaki olumlu havayı bozmasına izin vermek istemiyor.

Selçuk İnan’dan Futbolculara Odaklanma Uyarısı

Dün yeniden start verilen antrenmanlarda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan İnan, herkesin Göztepe maçına odaklanmasını istedi. Genç teknik adam, takımın son haftalarda yakaladığı galibiyet serisinin değerini korumak amacıyla yoğun bir motivasyon çalışması yürütüyor.

Takımın morali yüksek tutulurken, İnan’ın pozitif tavrı da dikkatlerden kaçmadı. Dünkü antrenmanda teknik direktör Selçuk İnan’ın oldukça moralli olduğu görüldü.

Göztepe Maçıyla Yeni Çıkış Trendi Hedefleniyor

Selçuk İnan, Göztepe maçını bir dönüm noktası olarak görüyor. Üst üste gelen galibiyetlerin ardından alınan Konyaspor mağlubiyetini geride bırakmak isteyen genç teknik adam, bu maçı kazanarak yeni bir çıkış trendi başlatmak istiyor.

Gaziantep FK, Göztepe karşılaşmasında hem moral hem de puan açısından yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor. İnan, taktiksel hazırlıkların yanı sıra mental anlamda da futbolcularını maça en iyi şekilde hazırlamak için çaba gösteriyor.


Göztepe maçının hazırlıkları devam ederken, Gaziantep FK’da tüm dikkatler bu karşılaşmaya çevrilmiş durumda. Teknik direktör Selçuk İnan, takımını yeniden yükselişe geçirmek için kararlı görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri