Gaziantep FK'de MORALLER BOZUK

Trendyol Süper Ligi'nin 3. hafta erteleme maçında Galatasaray'a 3-1 yenilen Gaziantep FK, ortaya koyduğu futbol ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Üst üste gelen mağlubiyetler moralleri bozdu.

Sezona Bodrumspor galibiyetiyle giriş yapan ancak önce Samsun, ardından aranın ardından Sivasspor ile oynadığı maçta da kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü, önceki akşam İstanbul'da karşılaştığı güçlü rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup olurken sonuçtan çok takımın ortaya koyduğu futbol can sıkıyor. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar takımın nasıl bir oyun oynadığı konusunda merak ederken kötü futbol ilerleyen haftalar öncesi can sıkıyor.

GAZİANTEP FK'DA MORALLER BOZUK

İlk yarıda çok kötü bir oyun ortaya koyan ikinci yarıda ise biraz daha derli bir futbol ortaya koyan ancak Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Gaziantep FK'da moraller bozuk. Maçın bitiş düdüğünün ardından kırmızı-siyahlı futbolcuların sahayı üzgün bir şekilde terk ederken bir an önce çıkış yolu aranıyor. Galatasaray karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından kırmızı-siyahlılar üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve ligde 3 puanla 14. sıraya kadar geriledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri