Gaziantep'te Avukatlar Sahaya İndi! Gaziantep’te Avukatlar Amatör Lige Katılıyor

Gaziantep Barosu avukatlarının kurmuş olduğu Zeugma Spor Kulübü, 2023-2024 sezonu Gaziantep 1. Amatör Ligine katılıyor.

16-17 Aralık 2023’te başlayacak olan lige çoğunluğu avukatlardan oluşan, avukatların dışında da 19 yaş altı oyunculardan kurulu futbol takımı lige renk katacak.

Kulüp Başkanı Av. Serhat Kızılateş yaptığı açıklamada;
“2005 yılından itibaren barolar arası futbol turnuvalarına katıldık. Ülke çapında birçok başarı elde ettik. Var olan düzenimizi koruyarak, şehrimize ve gençlerimize katkı sunmak adına amatör lige katılma kararı aldık. Bu amaçla takımımızın %75’i avukatlardan oluşuyor. Geri kalan sporcularımız da 19 yaşın altında pırıl pırıl gençlerden oluşuyor. Teknik direktörümüz yıllarca profesyonel liglerde görev yapan İsmet Ölmez, sportif direktörümüz yerel amatörü iyi bilen Av. Ergün Tekin oldu.

Sürdürülebilirliğin ve başarının başta öz değerler ile geleceğini biliyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza da başladık. Yine sosyal sorumluluk projeleriyle değer katan bir kulüp olmak istiyoruz. Şehrimizin önde gelenleriyle birlikte birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atmak istiyoruz. Bunun için herkesin katkısını bekliyoruz. Biz kazanmaya giderken her yolun mübah olmayacağı bir anlayış içerisindeyiz. İnsanların birbirini incitmediği, futbolcuların birbirini kırmadığı bir sezon diliyoruz. Gaziantep’e layık bir şekilde ligde mücadele vereceğiz.

Bizler bu şehrin dinamiklerine, futbol tutkusuna ve yeteneklerine güveniyoruz. Bu amaçla var gücümüzle teknik ekip ve yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güzel günleri inşallah hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde göreceğiz İşimiz hiç kolay olmadığını biliyoruz. Ama birlik olduktan sonra aşamayacağımız engelin olmadığını da biliyoruz.
Bu yolda tüm sporseverlerin ve taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri