Gaziantep FK yıktı geçti. Gaziantep FK 4 - 0 Efeler 09 Spor

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Gaziantep FK sahasında konuk ettiği Efeler 09 Spor'u 4-0 mağlup ederek adını üst tura yazdırdı.

Geçen sezon çeyrek finale çıkan ancak yaşanan deprem sonrası çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK, yarım kalan hikayesini tamamlamak için kupada çıktığı ilk maçta Aydın temsilcisi Efeler 09 karşısında zorlanmadan sonuca gitti ve adını 4. tura yazdırdı. Henüz maçın 4. Dakikasında İlker’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Markovic gole çevirirken ilk yarının sonlarına doğru ise takımına penaltı kazandıran İlker Karakaş, Ömürcan’ın çok güzel ortasına şık kafa golüyle cevap verdi ve takımını devre arasına 2-0 önde götürdü.

İKİNCİ YARIDA DEVREYE DRAGUŞ VE RİASCOS GİRDİ

İlk yarı Gaziantep FK’nın 2-0 üstünlüğüyle tamamlanmasının ardından teknik direktör Marius Sumudica, Jectovic, Markovic, Stankovski ve Arda’yı oyundan alırken yerlerine Draguş, Ogün, Maxim ve Ulaş’a görev verdi. Ulaş ise bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giyerken ikinci yarıda da baskısını sürdüren kırmızı-siyahlılar 58. Dakikada Rumen golcüsü Denis Draguş ile durumu 3-0 yaptı. Gaziantep FK, bu kez bir diğer golcüsü Riascos ile farkı 4’e çıkarırken Kolombiyalı golcüde ilk resmi golünü atmış oldu.

Konuk ekibin ikinci yarıda zaman, zaman atak geliştirmeye çalışsa da başarılı olamazken Gaziantep FK, Efeler’i 4-0 mağlup etti ve kupada 4. tura yükselen taraf oldu. Maç sonunda ise kırmızı-siyahlılarda sevinç hakimdi.

Kaynak : Haber Merkezi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri