Mehmet Haz SERT KONUŞTU!

AK Parti Şehitkamil Belediye Meclisi Grup Başkanı Mehmet HaZ CHP'de belediye yönetiminin bütçe başta olmak üzere önemli kararlarında evet oyu vereceklerini açıkladı.

Haz, "Bütçeye evet oyu vereceğiz. Ne vaat ettiğinizi ve ne yaptığınızı gördükten sonra ona göre adım atacağız. İyi işlerde yanınızda yanlış işlerde yapıcı bir eleştiri ile karşınızda olacağız" dedi.

Şehitkamil Belediye meclisinin ekim ayı oturumunda grubu adına söz alan Mehmet Haz, "Belediyenin yeni dönem bütçesine AK Parti grubu olarak evet vereceğiz. Bunu yaptıktan sonra vaat edilen, söylenen ve konuşulanların yapılmaması halinde hesap soracak ve Şehitkamil halkının haklarını savunacağız. Yapılan bu bütçeye inşallah uyarsınız. Bunun artırılacağını biliyoruz, buna aktarım yapabileceğini de biliyoruz. İlk hün söylediğimiz gibi biz muhalefet olarak sizin yanınızdayız.İyi işlerde yanınızda olacağız ve yapıcı bir muhalefet sergileyeceğiz" diye konuştu.

CHP'li Mehmet Sucu'nun beytülmal kavramını kullanmasını da değerlendiren Mehmet Haz "Ne günlere kalmışız, Mehmet Sucu beytülmal diyor.. Beytülmalı çalan, beytülmala çökenin Allah belasını versin, kendisi bundan hayır görmesin" dedi.

CHP'nin meclis üyelerinin ekonominin kötü olması nedeniyle toplumda ahlaksızlık yaşandığı yönündeki iddialarına tepki gösteren Mehmet Haz, "Biz Kurtuluş Savaşı'na ekmek bulamadan aç kalarak kazanan bir milletin evlatlarıyız. 'Ekonomi kötü onun içine ahlaksızlık var' diyenler ahlaksızlara prim veriyordur. Biz ahlaksızlara prim vermeyiz; ekonomi ne kadar sıkıntılı olsa, ekonomi ne kadar kötü de olsa ahlaklı ahlaklıdır, ahlaksız da ahlaksızdır. Benim hiçbir şeyim kalmasa, şurada kanalizasyon temizlesem bile Mehmet Haz olarak ahlakımdan ödün vermem. Suça, suçluya prim verilmez. Adam öldürmenin, kadın öldürmenin, tacizin izahatı ve kabul edilebilir bir tarafı yoktur. Bunun ekonomi ile bir izahati yoktur, bunu yapanlar ahlaksızdır" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin belki yüzyıl sonra bile hatırlanacak tüneler yapacağını söyleyen Mehmet Haz "Bunu ne ile yapacak? Kasım ayında hazırlayacağı bütçe ile yapacak. Bu bütçeye olur vermediğiniz zaman bu işlerin hiçbirinde emeğiniz olmaz. Biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. (AK Parti'ye iktidarı ekonomiyi bitirdi) diyorsunuz ama AK Parti'ye iktidara geldiğinde bu ülke bitmişti. Bugün AK Parti sayesinde uçaklarıyla, insansız hava araçları ile, terörü bitirmesiyle ve pek çok noktadaki başarılarıyla biliniyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri