Gaziantep'in CHP'de adı Anılmıyor! Gaziantep YOK! CHP Sözcüsü Yücel: "126 seçim bölgesinde adaylar belirlendi"

Gaziantep'in kalesi olan CHP'de ısrarla adı anılmıyor! Değişim Gaziantep'e yansımadı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, İsmail Sonkaya'nın Konya, Ferdi Zeyrek'in Manisa ve Cevat Öncü'nün ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendiğini belirtti.

Gaziantep'te CHP'ye Belediye Başkan Adayı YOKK!

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, İsmail Sonkaya'nın Konya, Ferdi Zeyrek'in Manisa ve Cevat Öncü'nün ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlendiğini belirtti. Yücel, Muharrem Erkek'in Çanakkale, Selahattin Ekicioğlu'nun Kırşehir, Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın Bartın, Turgay Sevindi'nin Amasya, Faruk Demir'in Ardahan ve Eyüp Kahveci'nin ise Kütahya Belediye Başkan Adayı olduğunun karar altına alındığını duyurdu.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından partisinin Genel Merkez binasında basın toplantısı düzenledi.

"126 seçim bölgesinde adaylarI belirlendi! Gaziantep'te Aday Belli Değil'

Yücel, PM toplantısında 160 seçim çevresi görüşmelerinin yapıldığını belirterek, "Bu 160 seçim çevresinin 35'inde ön seçim kararı alındı. 126'inde ise anketler, kamuoyu yoklamaları, örgüt görüşleri, bölge milletvekilleri Parti Meclis üyeleri ve o seçim çevrelerinde görevlendirilen heyetlerimizin MYK ve PM'ye sunmuş olduğu raporlar doğrultusunda adaylar belirlendi" dedi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, İsmail Sonkaya'nın Konya, Ferdi Zeyrek'in Manisa ve Cevat Öncü'nün ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı; Muharrem Erkek'in Çanakkale, Selahattin Ekicioğlu'nun Kırşehir, Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın Bartın, Turgay Sevindi'nin Amasya, Faruk Demir'in Ardahan ve Eyüp Kahveci'nin ise Kütahya Belediye Başkan Adayı olduğunun karar altına alındığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri