Takım olmak, camia olmak!!

Takım olmak, camia olmak!!

Takım olmak için bir başkan!!

Takım olmak için bir yönetim!!

Takım olmak için bir teknik direktör!!

Takım olmak için futbolcu grubu!!

Takım olmak için tesis, çalışan personel..!

Bunlar yetiyor!!

Ama camia olmak farklı bir olay..!

Geçmişteki sevinçler, üzüntüler, acılar, gözyaşları, deplasmanlar, tezahüratlar, taraftarlar, basın, şehir, siyasi, bürokratik her kesimin bir anda birleştiği zaman hem camia oluyorsunuz, hem takım oluyorsunuz.

Gazişehir takımının sıkıntısı bana göre bu. İyi bir takım kurduğuna inansanızda bunun için her şeyinizi ortaya koysanızda ne yazık ki olmuyor, olmuyor!!

Başkanın maddi, manevi her şeyini vermesi, adeta işini, gücünü, ailesine ayıracağı zamanı takımına vermesine rağmen transferler, en şöhretli kadro, bu lig için en kariyerli teknik adamına rağmen maalesef istenilen sonuçlar alınamıyor.

İşte örneği Eskişehirspor!!

Takım ama aynı zamanda camia..!

İlk yarıyı parasız, pulsuz ama her maç 20 bin kişilik taraftarının desteği ile adeta takımı iten Eskişehir taraftarı ve camiası transfer tahtasının açılması ile yaptıkları takviyelerle 1.lige tutunuyor.

Biz ise sürekli teknik direktör değişikliği, sürekli sezon öncesi ve devre arası transferleri ile adeta değirmen gibi öğütüp duruyoruz.

Yani ; camia olana kadar, başarıyı ve üst ligi yakalayana kadar bu sıkıntıları aşacağız.Â

Üzüldüğüm nokta başkanın bu heyecanının ve azminin karşılığını bulamaması ve dilerim pes etmez. Yoksa bu şehirde profosyonel futbola bu saatten sonra kepenk indiririz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri