Kenan Yücel Yazdı: 'GAZİANTEP FK Ya herro...! Ya Merro...!'

'GAZİNATEP FK Ya herro...! Ya Merro...!'

Kayseri 'de haftanın açılış maçında inanılmaz bir 95 dakika oynandı. Hem ev sahibi Kayserispor hem Gaziantep FK bu maçı çok istediklerini daha maçın başından sonuna kadar gösterdiler. Top bir o kalede, bir bu kalede tenis topu gibi gitti geldi. Gaziantepspor fiziksel gücü, direncini Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında göstermişti. Sezonun başındaki Bodrumspor maçındaki bitik görüntüsü Hem defansif hemde ofansif anlamda alarm vermişti.

  • Kayserispor önünde harika başlangıç, defans ve orta alan kurgusu, okereke ve Sorescunun delici koşuları ve Kozlovski ile Maksim'in ofansif katkıları. Sonrasında Sorescu ve Okereke işbirliğinde beklenen gol geldi.
  • Daha golün sevincini yaşayamadan takımın en tecrübeli ismi Ndaye'nin ceza alanı içinde bacak arası atma sevdası ve kaptırdığı topla golü yedik. Sonra yine top ve oyunun kontrolü bize geçti. Gol zaten bağıra bağıra geldi. İlk yarının son beş dakikasındaki baskı ve Kozlovski'nin harika golü.
  • İkinci yarıda oyun resmen harakiriye döndü. Çünkü Kayserispor ilk galibiyetini almak istiyordu. İkinci yarıda bu kez ofsayt, var, inceleme derken yine golü yedik.
  • Ben iki takımıda kutluyorum. Çünkü süper ligte kalma mücadelesi değilde primer ligteki futbol oynadılar.
  • Bana göre bugünkü beraberlik Bodrumspor önündeki üç puandan daha değerli.
  • Ligte kolay maç yok. Hele kendi rakiplerin ile deplasmanda oynadığın ve yenilmeyip puan alman çok daha değerli.

Şimdi kendi evimizde üst üste oynayacağımız Konyaspor ve Göztepe maçlarına bakmak lazım. Çünkü lig kaderimizi bu iki maç ve Hatayspor deplasmanında alacağımız puanlar belirleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri