Kenan Yücel Yazdı: 'İnanmak, başarmaktır.'

İnanmak, başarmaktır.

Gözlerimiz sahada, diğer taraftan bilgisayarda Ankaragücü, Hatayspor, Konyaspor maçlarını takip ediyoruz. Herkes hesap kitap peşinde bu sayede hepimizin matematik, ikili, üçlü, dörtlü, genel averaj, kendi aralarındaki maçlar hepsini öğrendik. Pendik Stadı evlerin arasında abartısız Batur Sahası bundan iyi. Maç öncesi kadroya baktım as kadro düştük diye rotasyon yok. Derken maç başladı ve oyuna Pendikspor İyi başladı.

Oyunun ve topun kontrolü onlardaydı. Hatayspor golü arkasından Ankaragücü golü derken strese girdik. Tam o esnada Lazarın presi inatçılığı, Gradelin ortası ve Ogünün hayat veren golü geldi. Biz bir puan derken Allah verdi üç puan hesabı artık kendi işimize ve maçımıza odaklandık.


İkinci yarıda topu onlara verdik ama oyunu ve skoru vermedik. Nita inanılmaz bir top çıkardı. İnanılmaz bir sezon oldu bizim için, tabiki üstteki şampiyonluk savaşı bunun yanında dört takımın birden düşecek olması nedeniyle alt sıralarda son saniyeye kadar ligte kalma savaşı yaşandı. Her dakika düşecek dördüncü takım değişti. Hatayspor, Ankaragücü ve Konyaspor derken Ankaragücü küme düştü. Bir tarafta şampiyonluk gözyaşları bir tarafta kümede kalma sevinç gözyaşları futbol böyle bir şey.


Bu sezon bitti ama önümüzdeki sezon bu stresi heyecanı ve maddi gücü bu şehir taraftarı, basını kaldırmaz haberiniz olsun.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yazar Yazıları Haberleri