GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ DAHİL! GAZİANTEP'TE SAĞLIK NASIL TARUMAR EDİLDİ? 40 BİN OY GAZİANTEP

Cumhur Dükek Yazdı: SAĞLIĞINI KAYBEDEN Ak Parti! Bir Anlık Sağlık Müdürü Ataması Hatası ve 40 Bin Oy! BU NASIL OYUN?

Tama bu işin sonu yok!

Gaziantep'te ithal müdür işini çok sevdik ama bu işler çok üzer! Gaziantep'in kaderinde ithal müdürler her zaman ön saflarda yer aldı. Kahramanmaraş'ta bir gün bile durdurulmayan sağlık müdürü Türkiye'nin en büyük 6. kenti olan Gaziantep'e Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından atandı. Üstelik bu atamadan hiç bir milletvekilinin dahi haberinin olması gereği bile duyulmadı!

MEHMET EROL MARAŞ YAZMIŞTI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Sayın Sağlık Bakanı Koca bu seçimlerin sonucunu gördükten sonra acaba yaptığı işin doğru olduğunu düşünüyor müdür! merak ediyorum.


Kahramanmaraş'ta 1 SAAT Sağlık İl Müdürü olarak kalan (TARİHİ REKOR) ve bir anda Gaziantep İl Sağlık Müdürü OLARAK KENDİNİ BULAN, Dr. Beytullah Şahin geldiği günden beri bakıyoruz yaptığı doğru bir iş yok! Şahin, Gaziantep'te çalışan 40 bin sağlık personelinden sorumlu bir isim ama bir bakıyoruz ki bu personellerin üzerinde yüksek oranda 'Müdürün yakın çevresinde olan personel' tarafından gerek Acil Doktorları'na, gerek pratisyen hekim, hemşireler ve en alt boyutta temizlikçi olarak giren personele dahi yoğun baskılar, mobingler uygulanıyor. Durum böyle olunca da AK Parti, Gaziantep'te büyük oy kaybı yaşadı.


Türkiye'nin en büyük ilçelerinden Şehitkamil, Yavuzeli, Karkamış, Oğuzeli ve Nizip kaybedildi. Birilerinden hesap sorulması gerek!


40 bin personeli olan sağlık sektörü böyle bir çalışma ortamında sizce oyunu AK Parti'ye mi verir yoksa başka bir partiye mi?


Zaten tabloya baktığımızda bu sorunun cevabı çok net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bir çok sağlık personeli oylarını AK Parti'ye en yakın parti olan Yeniden Refah'a verdi ve oy düşüşüne neden oldu.


Her şeyi ekonomiye bağlıyoruz ama bürokratların yaptığı yanlış yönetimler bu sonuçlarda etkili olmuyor mu sizce?

AK Parti Grup Başkanvekili - AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ve diğer AK Parti Gaziantep Milletvekilleri bu sağlık müdürü ile ilgili net bir karar vermelidirler.


Haberi dahi olmadan atanan Dr. Beytullah Şahin Gaziantep'te sağlık'ta yaptığı tuhaf atamalar ve normalde yürüyen, vatandaşların sağlık sorunlarını halletiği devlet hastaneleri dahi, poliklinikler ve sağlık ocakları'ndaki doktor, hemşireler dahil tüm kadroları boşaltarak sadece Şehir Hastanesi'ne yönlendirmesi Gaziantep'te adeta vatandaşları mağdur etmesi'nin sebebi AK PARTİ OY KAYBETSİN Mİ? diye yapıldı sorusunu akla getirtti!

Bir de damdan düşer gibi atanan ve yönetimi'nden dolayı sahip çıkmadığı Dr. Beytullah Şahin milletvekillerine " Bu elaman ile ilgili bende bir çok bilgi var. Siz bilmiyorsunuz sayın vekilim" diyerek cevap veriyor. Vekillerinde vurdum duymaz tavırlarına devam ediyorlar. Seçimi kaybettiniz ama kimseden hesap sormadınız.

Sayın Abdulhamit Gül milletvekillerinin lideri sensin, lütfen bu ithal bürokratlarla ile ilgili bir düzenleme yapın. Yapmazsanız 31 Mart'ta olduğu gibi diğer seçimlerde de sonuçlarını ileride göreceksiniz. AK Parti İl Başkanvekili Murat Şerbetçi , Abdulahmit Gül ve tüm vekiller bu işlerle ilgili gerekli tavrı almalıdırlar.

Bir diğer önemli konu ise Adana'dan, Gaziantep Şehir Hastanesi'ne atanan başhekim. Başhekim bir gün burada üç gün Adana'da ameliyata giriyor. Orada çalışan personeller durumdan memnun değil, vatandaş kan ağlıyor. Bu durumda bir an önce çözülmelidir.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ve Sayın Vali Kemal Çeber sağlık müdürü ile ilgili ne yapacaksa bir an önce yapması gerek.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar... Yazık oluyor Gaziantep'e

Not: GAZİANTEP'TE SAĞLIK HİÇÇÇ BU KADAR BERBAT OLAMIŞTI! ÖZEL HASTANELER DAHİL ŞİKAYETLER YAĞIYOR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri