20 Ekim'de MasterChef'te Nevzat elendi? Masterchef Nevzat Güray Gürol Kimdir?

Eleme potasında yer alan; Onur, Eda, Nigar, Akın, Nevzat, Emre ve Alper bir hafta daha yarışmada kalabilmek için canla başla mücadele etti. Gecenin sonunda Nevzat yarışmaya veda etti. Seyirciler sosyal medyada "Çok erken oldu" dedi.

MasterChef'te gergin geceden haftanın ardından eleme akşamı geldi. Eleme potasındaki yarışmacılar MasterChef'in yeni bölümünde, hayallerine devam edebilmek adına kıran kırana bir mücadele içine girdi. Peki, MasterChef kim elendi, kim gitti?

Eleme potasında yer alan; Onur, Eda, Nigar, Akın, Nevzat, Emre ve Alper MasterChef hayallerine devam edebilmek adına tezgah başında bütün hünerlerini sergiledi. Eleme gecesinde şefler yarışmacılardan, 'Bolu Kızılcık Tarhanası'ndan yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

En başarısız tabağı yapan yarışmacı iki etaplı finalin ardından MasterChef'e veda eden son isim oldu. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda MasterChef'te elenen yarşmacı Nevzat oldu.

Nevzat konuşmasında "Elimden gelen bu oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Bana burası çok şey kattı" dedi.

Masterchef Nevzat Güray Gürol Kimdir?

23 yaşındaki Nevzat Güray, Düzce'de dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinli olan Nevzat, Düzce'de büyümüş ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi'nde ekonometri okuyan Nevzat, okulu bırakıp aşçılığa yönelmeye karar vermiştir. İlk zamanlar ailesi bu fikre karşı çıksa da, zamanla kendisini desteklemeye başlamışlardır. 2021 yılından beri sektörün içindedir.

Nevzat Güray Gürol'un Masterchef Yolculuğu

İlk turda kaya levreği hazırlayan Nevzat, 3 evet ile bir üst tura çıkmayı başardı. Düellolarda Berkay ve Aytaç ile karşı karşıya gelerek Edirne tava ciğeri düellosunu kazanmayı başardı. Ana kadro seçmelerinde ilk turda yarışmacılardan taş kadayıf hazırlamaları istendi. İkinci turda yükselen yarışmacılardan ise bezelye kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerini geride bırakan ve ana kadro seçmelerine girmeyi başaran 20. isim Nevzat oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri