MÜGE ANLI'DA ŞOK İDDİA: 'Baba Seyfi 30 Yıldır Kayıp Oğlum Doğukan'la Görüşüyorum'

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, 4 yaşında kaybolan ve 30 yıl sonrabulunamayan Serdar'ın akıbeti konu alındı. Programda oğlunun kayıp olduğu iddia edilen baba Seyfi Birbir'in, canlı yayında beklenmedik iddiaları izleyicileri dehşete düşürdü.

Ulusal yayın yapan ATV'de ekrana gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, 4 yaşında kaybolan ve 30 yıl sonra hala bulunamayan Serdar'ın akıbeti konu alındı. Programda oğlunun kayıp olduğu iddia edilen baba Seyfi Birbir'in, canlı yayında ileri sürdüğü beklenmedik iddialar izleyicileri dehşete düşürdü.



Sakarya'daki bir olayı ele alan popüler programda Hacer Çınaroğlu, 51 yaşındaki Sakaryalı kadın, Seyfi Birbir'le kısa süreliğiyle imam nikahıyla evli olduğunu ve bu evlilikten sonra şiddet sebebiyle 3 çocuğunu bırakıp ailesinin yanına döndüğünü ifade etti. 1995 yılında kaybolan küçük Serdar'ın akıbetini her yerde arayan anne, eski eşinin çocuklarını başka bir aileye evlatlık verdiğini öne sürerek yardım talebinde bulundu.



Her gün yeni bir detayın gün yüzüne çıkmasıyla olay daha da karmaşık bir hal aldı ve şüpheler Seyfi Birbir üzerinde yoğunlaştı. Seyfi Birbir'in iddiasına göre 4 yaşındaki oğlu Serdar'ı İzmit'te bir fuar alanına bırakmış ve "Çocuğum yaşıyor, inşallah bulacağız" ifadelerini kullanmıştı.



Ancak, yayında alkol kullanımı ve aile içi şiddet suçlamasıyla karşı karşıya olan Seyfi Birbir, herkesi şaşırtacak bir açıklamada bulundu. Kayıp olduğu düşünülen Serdar ile yıllardır görüştüğünü iddia eden baba, çocuğunun asıl adının Doğukan olduğunu ve denizcilik yaptığını belirtti. Seyfi Birbir'in gelecek hafta programın canlı yayınına iki oğluyla birlikte katılacağını ve konu hakkında tüm gerçekleri açıklayacağını dile getirdi.



Seyfi Birbir, "Pazartesi günü yayına çıktığımda sağ tarafımda Erdal sol tarafımda Doğukan olacak. Ben babayım, 15 yıldan beri görüşüyorum çocuğumla. Sizden bu kadar gizlememin nedeni, çocuğum annesiyle yüzleşmek istemiyor. İzmitte fuarda bırakıldı. İzmit fuar müdüründen yola çıkarak buldum. 2010 yılında." diyerek sözlerini noktaladı. Bu itiraflar ise yeni gelişmelerin ve şaşırtıcı anların yaşanacağının habercisi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri