Kızıl Goncalar Sarsıyor: Vahit ile Zeynep Nikah Kıyacak Mı?

NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar, merakla beklenen ikinci sezonun ilk bölümüyle ekranlara dönüş yaptı. Yapımcılığını Faruk Turgut'un yapmış olduğu Gold Film imzalı dizi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Dizideki karakterlerden Vahid'in aniden gelişi, herkesin hayatını tepetaklak etti. Sert tavırları ve kararlarıyla çevresindekileri etkisi altına alan Vahid, gücünü tarikat çevresinden öteye taşıyarak şehri karıştırıyor. Öte yandan, kalem gücünü gerici düşüncelere karşı savaşta kullanan Levent, direnişinden ödün vermezken, Vahid'in tehditleri arasında savrulan Zeynep'e destek olma çabası içerisinde. Meryem'i kurtarmanın yolu ise Vahid'in zulmüne karşı birlikte hareket etmekten geçiyor ve bu noktada Levent, Sadi ve diğer karakterlerin iş birliği hayati öneme sahip.

Cüneyt ise bunalımlı bir dönemden geçerek tüm gerçekleri sorgulamaya başladı ve ortadan kayboldu. Her şeyin bir yoluna gireceği umuduyla, Cüneyt'in ayılıp Zeynep için savaşmasını bütün kalbiyle bekleyen seyirciler, bu sefer onun en büyük savaşının kişisel demonlarıyla olduğunu görecekler. Zeynep kendi yazgısıyla yüzleşirken, Levent'in cesaret dolu çabaları, Beste ve Meryem üzerine doğru katlanarak büyüyen tehlike karşısında test edilecektir.

Bölümün en şok edici sahnesinde ise Zeynep'in Vahit ile nikah masasına oturduğu görülüyor. Bu beklenmedik evlilik sahnesi, bütün izleyiciler tarafından büyük bir hayal kırıklığı ve protesto ile karşılanıyor. Serinin hayranları yeni gelişmelerin akıbetini merakla bekliyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri