Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' Sitemi: Omzum Kırıldı, Hayranlarım Bekledi!"

Hasan Can Kaya, sevilen talk-show programı Konuşanlar'ın yeni sezonuyla tekrar izleyici karşısına çıktı. Programın uzun zamandır beklenen dönüşü, takipçiler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar'ın yeni sezonun ilk bölümü, Hasan Can Kaya'nın yine gündem yaratacak tavrıyla dikkat çekti. Programa dönüş için sabırsızlanan izleyicilerin, "Neden geç başladın?" eleştirilerini dikkate alan Kaya, bu konuya şu sözlerle değindi: "Yeni sezon başladığını ve ilk bölümü yayınladığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. 'Niye geç başladın?' diye seyircimizin eleştirileri devam ediyor." Kaya, programın ilk bölümünden bir kesit de yayınladı ve şunları ekledi: "Nisan ayında omzumun parçalandığını ve operasyon geçirdiğimi bölümde de dile getirdim. Vücuduma 12 platin ve 2 plaka takıldı. Şu an hem fiziksel olarak hem de izlenme sayılarına bakılırsa ruhen de çok iyiyim. Programın beşinci yılında da izleyici ilgisinin artarak devam etmesi, üzerimdeki baskıyı ve sorumluluğu artırıyor. Duygularımı ifade etmekten çekinsem de, sizlere minnettarlığımı belirtmek istiyorum."


Eşsiz mizah anlayışıyla bilinen Hasan Can Kaya, programda fizyoterapist olan bir izleyiciye omuz ameliyatına dair verdiği yanıtlarla gülümsetti. Kendi ameliyat tecrübesini anlatırken, "Doktor başlangıçta 'Omzunu maksimum %80 oranında kullanabilirsin' dedi. Ben de 'Özel hayatımı etkiler mi, örneğin sevişebilir miyim?' diye sordum. Doktor 'Hayır, etkilemez' deyince, cesaretle 'Öyleyse kolu kesin gitsin' dedim" ifadeleriyle yaşadıkları zorlu süreci esprili bir dille aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri