MasterChef'te Gözyaşları! Mehmet Şef'ten Hakan'a Sert Tepki: "Bunun Neresi Yağlama?"

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, mavi takım kaptanını belirlemek üzere, şefler yarışmacılardan geleneksel lezzet yağlama hazırlamalarını talep etti. Mehmet Şef ise Hakan'ın sunumunu gördükten sonra tadına dahi bakmadan sert bir tepki gösterdi!

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'de, eleme bölümlerinin heyecanı henüz dinmemişken yeni haftanın mücadelesi başladı. Yarışmacılar bu hafta kaptanlık için ter döktüler ve programa damgasını vuran yağlama yemeklerini hazırlamaya çalıştılar.

MasterChef'in fenomen yemeği olan yağlamanın yapımı için şefler tarafından özel bir görev verildi ve yarışmacılar belirlenen süre içerisinde en iyi yağlamalarını ortaya koymaya çalıştılar.



MEHMET ŞEF İLE HAKAN ARASINDA GERGİNLİK...
Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna zaman dolduğunda yarışmacıların tabaklarına tek tek yakından baktılar. Mehmet Şef Hakan'ın tabağına göz attığında, yemeği yağsız bulduğu için büyük hayal kırıklığı yaşayarak "Bunun neresi yağlama oğlum? Sen burada kaptanlık için asılmıyorsan bizim senin yemeğine bakmamıza ihtiyacımız yok. Yani senin yemeğine ihtiyacımız yok." diyerek eleştirdi ve daha fazla yorum yapmadan yemeğin tadına bakmayı reddetti.


Yarışmacı Hakan, Mehmet Şef'in sert sözleri karşısında sessiz kalmayı tercih etti, ancak bu durum onun gözyaşlarına hakim olamamasına yol açtı. Tüm yarışmacılar arasında en yüksek gerilimin yaşandığı bu bölümde şefler, Zübeyde ve Akın arasında yapılan seçimle Zübeyde'yi mavi takımın yeni kaptanı olarak belirlediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri