Müge Anlı'da Gaziantep'te Dram: Cengiz Kandemir'i Eşi mi Öldürdü? Aile İçi İhanet Sarmalında Şok İddialar!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da Gaziantep'te yaşanan ve Cengiz Kandemir cinayeti olarak bilinen trajik olay, Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Cengiz Kandemir'in gerçek katilinin kim olduğu ve cinayetin güncel durumda.

BEŞ ÇOCUK BABASININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ: MÜGE ANLI ARAŞTIRIYOR

Beş çocuk babası Cengiz Kandemir, 1 Haziran 2019'da Gaziantep'te şüpheli bir biçimde yaşamını yitirdi. Adalet arayışında olan çocukları bu kapsamda Müge Anlı'nın ATV'deki programına başvurdu. Kandemir'in ölümüne yol açan süreçte, eşi Emine Hanım'ın boşanma dönemi ve sonrasında yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Emine Hanım, boşanmadan sonra başka biriyle evlenirken, bu evliliğin ardından Şeyhmus Aslantaş isimli biriyle ilişki yaşadığı iddia ediliyor. Öne sürülen iddialar arasında, olay günü Naime isimli kişiye babasına uyku ilacı vermesi telkininde bulunulduğu ve sonrasında Kandemir'in boğularak öldürüldüğü yer alıyor.

KORKUNÇ İTİRAF

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Gaziantepli 4 kardeş, annelerinin babalarını sevgilisiyle birlikte öldürdüğünü iddia etti. 4 kardeş Gaziantep’te tek başına yaşayan babaları Cengiz Karademir, 1 Haziran 2019 tarihinde annelerinin sevgilisi olan Şehmuz isimli şahıs tarafından boğularak öldürüldüğünü, bunu anneleriyle sorun yaşayan küçük kardeşlerinin kendilerine itiraf ettiğini söyledi. Bu sırada yayına bağlanan anne Emine, bu olayı kabul etmezken ikinci gün yayına katılan küçük kızı Naime cinayeti itiraf etti. Naime cinayetle ilgili şunları söyledi: "Annemin sevgilisi Şehmuz babamı öldürmek istediğini söyleyerek benim kendisine uyku ilacı içirmemi istedi. Zorlayınca kabul ettim. Bana verdikleri uyku ilacını babama içirdim, tam uyumamıştı. Şehmuz yastıkla boğmaya çalıştı, bana da çırpınmaması için ayaklarına bastırmamı söyledi. Ben ağlamaya başlayınca korkup bıraktı. Bu sırada annem ise anneannemlerdeydi. Şehmuz ağladığım için bana çok kızdı. 2-3 gün sonra aynı haptan bir tane daha verdi. Bu kez çayına koydum. Ben evden çıkarken Şehmuz geldi. Daha sonra Şehmuz anlattı, ben kapıyı sert çarparken babam uyanmış. Bir süre boğuşmuşlar. Şehmuz'da eldiven ve şapka vardı. Babam balkona çıkıp yardım istemiş ama Şehmuz geri çekmiş. Boğuşma sırasında babam bayılınca da üçlü prizin kablosuyla boğduğunu söyledi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri