Pınar Deniz'in Gelinliği Tartışma Yarattı! Kaan Yıldırım'ın Damatlığı, Deniz'in Gelinliği'nden PAHALI ÇIKTI

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, romantik şehir Roma'da düzenlenen sade bir tören ile evliliğe adım attılar. Pınar Deniz'in gelinliği ve Kaan Yıldırım'ın damatlığı ve nikah görüntüleri de sosyal medyada hızla yayılarak ilgi odağı o

Türk televizyon dizisi Yargı'da rol aldığı karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Pınar Deniz, yine sektörden meslektaşı Kaan Yıldırım ile dünyaevine girdi. Hayranlarını heyecanlandıran bu özel gün, sanatçı çiftin ilginç bir şekilde basit bir nikah töreni tercihiyle daha da dikkat çekti. Ayrıca, Pınar Deniz'in 1.5 aylık hamile olduğu da konuşulanlar arasında yer aldı.

GELİNLİĞİ PEK BEĞENİLMEDİ

Ancak gelinliğe yapılan yorumlar genel anlamda eleştiri içerikliydi. Sosyal medya kullanıcıları, Pınar Deniz'in tercih ettiği gelinliği, aşırı özel tasarım olmasına rağmen 'emanet gibi durduğu' ve pek beğenilmediği yönünde yorumlar yaptılar. İncelemeler ve atıflar, gelinliğin estetik yapısından ziyade, üzerinde duran yanıyla yapıldı.

DUYANLAR ÇOK ŞAŞIRDI
Düğünün bir diğer sürprizi ise giyim eşyalarının maliyetiydi. Deniz ve Yıldırım'ın giydikleri kıyafetlerin fiyatları konusunda iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, Pınar Deniz'in gelinliği 165 bin Türk Lirası'na, Kaan Yıldırım'ın damatlığı ise 350 bin Türk Lirası'na mal oldu.

DAMATLIK GELİNLİKTEN PAHALI

Damatlığın, gelinlikten daha yüksek maliyete sahip olması çok fazla dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları arasında fiyatların yüksekliği tartışma konusu olurken, 'Damatlığın gelinlikten pahalı olduğunu ilk kez duyuyorum.' gibi şaşkınlık ve mizahi ifadeler de yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri