Şarkıcı Simge'ye Gaziantep'te çirkin saldırı! YÜZÜNE TELEFON FIRLATILDI

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi ile Aşkın Olayım şarkısı ile adını geniş kitlelere duyuran Simge Sağın Icardi ile Wanda Nara'nın ayrılmasının ardından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı son konserinde zor anlar yaşadı.

ss="post-spot mb-0 pt-2 pb-2" style="box-sizing: border-box; zoom: var(--zoom) !important; margin-top: 0px; margin-bottom: 12px; font-weight: 400; font-size: 1.2rem; padding-top: 0.625rem; padding-bottom: 0.625rem; color: rgb(64, 64, 64); line-height: 1.52; letter-spacing: 0.2px; font-family: "PT Sans", sans-serif; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın Icardi ile Wanda Nara'nın ayrılmasının ardından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile dikkat çekmişti.

YÜZÜNE TELEFON FIRLATILDI

Adı Icardi ile anılan Simge Sağın son konserinde korku dolu anlar yaşadı. Simge, Gaziantep’te verdiği konser esnasında izleyiciler arasından suratına telefon fırlatılmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

ÇOK SİNİRLENDİ

Duruma çok sinirlenen ünlü isim, "Güzel çiçekleriniz için teşekkür ederim. Fakat bir çiçek böyle verilmez. Kadınlara çiçek vermeyi bilmiyorsunuz. Mesleğini yapan bir insana telefon atmak ne kadar doğru. Ben burada mesleğimi yapıyorum. Yaptığınız çok ayıp. Ben şarkılarımı arkadan söyleyeceğim. Beni maalesef önden görmeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

'YUHLAMAYIN ARKADAŞLAR!'

Simge'nin bu uyarısından sonra izleyenler yuhalamaya başladı. Ancak Simge onu da istemedi ve "Yuhlamayın arkadaşlar, yuhalayarak da bir yere varamayız" diyerek konserine devam etti. Ünlü ismin bu anları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri