Gaziantep'te Bunu yapan emeklinin hesabına 5 bin lira yatırılıyor: Hemen bankasından parasını alabilir

Emekliler artan fiyatlardan dolayı zor günler geçirirken bu kampanya adeta ilaç gibi gelecek...

TEB tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda Emeklilerimize 2.750 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül verileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan duyurunun devamında emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve bankada en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilere 2 bin 750 TL promosyon verildiği bildirildi.

EMEKLİLERE 2.750 TL PROMOSYON
Bunun yanı sıra yapılan duyurunun devamında promosyona ek olarak bankayı tavsiye ettikleri emekli maaşını bankaya taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabildiği aktarıldı. Bununla beraber TEB’in kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda kampanyanın 29.12.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsadığı aktarıldı.


OTOMATİK ÖDEME TALİMATI GEREKİYOR
Ayrıca duyuruda “Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

36 AYLIK TAAHHÜT VERİLMELİ
Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacağı belirtilen duyuruda kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabildiği aktarıldı.

Bu kampanyanın ayrıntılarına ise “https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/” web adresinden ulaşılabildiği aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri