Op. Dr. Leyla Arvas: “buz lazer epilasyon, doğru cihaz ve profesyonel bir uygulayıcı ile ömürlük sonuçlar verir”

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Epilatör, ağda ya da tıraş gibi hem acılı hem de zahmetli geleneksel yöntemleri bir kenara bırakıp son teknolojilerle donatılmış buz lazer epilasyon ile hayatı anlık yaşayabilirsiniz. Son dakika programları yapabilir ve size yapılan bir davete tüylerinizin çıkıp çıkmadığı endişesinden bağımsız katılmaya karar verebilirsiniz.

Buz lazer epilasyon ile ilgili tüm detayları Op. Dr. Leyla Arvas sizler için anlattı…

“Buz Lazer Epilasyon, teknolojik açıdan en gelişmiş cihazları kullanarak istenmeyen tüylere kalıcı çözümler üretiyor”

Buz lazer epilasyon, günümüzde epilasyon cihazlarını kıyasladığımızda teknolojik açıdan en gelişmiş cihazların kullanıldığı oldukça konforlu ve memnun edici sonuçlar sunan bir yöntem. Bu cihazlar arasında sizlere önerebileceğimiz, acı hissini de en aza indirmesi özelliğiyle dikkat çeken bir cihaz ise Soprano Ice Titanyum. Bu cihaz, içerisinde üç ayrı dalga boyutu barındırıyor. Yani işlem esnasında, kıl kökünün en uç noktasından en derinine kadar tüm alanı etkileyebiliyor. Cihaz, başlığında bulunan safir ucu sayesinde -3 dereceye kadar soğutma sağlayabiliyor. Bu da uygulama esnasında yaratılan buz etkisi sayesinde cihazdaki sıcaklığın hiçbir şekilde hissedilmemesi anlamına geliyor. Yani işlemin başından sonuna kadar ağrı ya da acı hissi duymuyorsunuz. Bu safir uçlu başlığın sağladığı bir diğer avantaj da etki alanı. Diğer buz lazer epilasyon cihazları 2 santimetrekare alana etki sağlarken, bu alan Soprano Ice Titanyum cihazından 4 santimetrekareye kadar çıkıyor. Kısaca çok daha hızlı ve etki alanı fazla olan bir yöntem ile buz lazer epilasyon yaptırmak isterseniz, Soprano Ice Titanyum cihazı ile uygulama yaptırmanız doğru bir seçim olacaktır. 

“Buz lazer epilasyon uygulaması en hassas bölgelere bile zarar vermiyor”

Çoğu kişinin aklına takılan bir soru bulunuyor ki buz lazer epilasyon, hassas bölgelerde tahribat yapar mı ya da farklı bir zararı var mı? Bu soruyu işin uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas’a sorduk ve içinizi rahatlatan cevaplar aldık. Buz lazer epilasyon işleminin ihtiyaç halinde hem vücudun hem de yüzün farklı bölgelerinde uygulanmasının hiçbir zararı bulunmadığını söyleyen Op. Dr. Leyla Arvas, bu yöntemin hassas ciltlerde sorunsuzca uygulanabildiğini ve en ince tüylerde dahi şaşırtıcı etkiler yarattığına dikkat çekti. 

Yani gönül rahatlığıyla vücudunuzdaki her bölgeye buz lazer epilasyon yaptırabilir ve memnun edici sonuçlar alabilirsiniz. Önemli olan buz lazer için doğru cihazın, doğru doktorun ve doğru merkezin seçilmiş olması…

“Her mevsim uygulanabilen buz lazer epilasyonda seans sayısı kişiye göre değişiyor”

Eski dönemlerde özellikle yaz aylarında lazer epilasyon yaptırmanın sakıncalı olduğu söylenirdi. Ancak teknoloji ilerledikçe ve ileri teknolojili cihazlar kullanılmaya başlandıkça bu sorun ortadan kalktı. Buz lazer epilasyon kullandığı son teknoloji ile dört mevsim uygulanabilen bir yöntem. Üstelik her cilt rengine uygun olan bu uygulama hassas ciltlerde yaz ayları da dahil olmak üzere hiçbir zarar vermiyor ve yüksek oranda etkili sonuçlar veriyor. Buz lazer epilasyonun her mevsim uygulanabilmesi ayrıcalığı ile kişilerin uygulamadan istedikleri verimli almaları için seanslarına düzenli olarak vaktinde gelmeleri gerektiğine dikkat çeken Op. Dr. Leyla Arvas seans sayılarının nasıl belirlendiğine ilişkin şu ifadelerde bulunuyor: “Biz uygulama öncesinde kişiye özel detaylı bir muayene yapıyoruz. Kişinin cilt rengi, tipi, tüylerin rengi ya da yapısı gibi özelliklerini inceliyoruz. Buz lazer epilasyon çok ileri teknoloji cihazlarla gerçekleştirilen bir uygulama olduğu için her tipte verimli sonuçlar alıyoruz. Buz lazer epilasyon, ilk seans uygulama yapıldıktan sonra etkisini göstermeye başlıyor. Seanslar ilerledikçe tüyler dökülerek yüksek oranda azalmaya başlıyor ve tüm seanslar tamamlandığında istenmeyen tüy diye bir şey kalmıyor. Özellikle siyah ve kalın tüylerde çok hızlı sonuçlar alıyoruz. İnce ve açık renk tüylerde de genellikle en fazla 8 seansın sonunda hedefimize ulaşmış oluyoruz.”

“Buz lazer epilasyon yaptırmak için doğru merkezi seçmekte belirli kriterlere dikkat edilmeli”

Buz lazer epilasyon yaptırmaya karar verdiyseniz, dikkat etmeniz ve mutlaka sorup öğrenmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor. İlk olarak, işlemi gerçekleştirecek uzmanın sertifikalı ve lisanslı olup olmadığını mutlaka sormak gerekiyor. Bunun dışında, işlem yaptırmak istediğiniz merkezde kullanılan buz lazer cihazının çeşidi de oldukça önemli. Her buz lazer epilasyon ne yazık ki buz lazer teknolojili değil. Birçok merkez buz lazer epilasyon uyguladığını söylese de buz lazer epilasyon orijinal cihazları sadece belli başlı kliniklerde kullanılıyor. Muayene, bilgi ve tecrübe sahibi profesyonel bir uzman tarafından gerçekleştirilmeli. Cildin yapısı ve hassasiyet seviyesi, tüylerin ya da kılların yapısı doğru bir şekilde analiz edilerek bu doğrultuda uygun seans sayısı belirlenmeli. 

Kısaca doğru klinik, doğru uzman ve doğru cihaz seçimi yapılırsa buz lazer epilasyon uygulamasından tam ve verimli bir sonuç alınmasının önünde hiçbir engel kalmıyor. 

“Buz lazer epilasyon kısa sürede sonuç vermeye başlar ve bu sonuçlar kalıcıdır”

Op. Dr. Leyla Arvas, buz lazer epilasyon sonrasındaki süreci şu şekilde anlatıyor: “Buz lazer epilasyon yaptıran birçok hastamız ilk seanstan sonra sonuçları görmeye başladığından bahsediyor. Bu durum bizim için şaşırtıcı değil. Çünkü uygulama sonrası ilk birkaç günlük sürenin sonunda yeni çıkan tüylerin bir kısmında dökülme yaşandığı gözlemlenebilir. 30- 40 gün arayla uyguladığımız seanslar ilerledikçe, bu dökülmeler git gide fazlalaşır ve uygulamanın gerçekleştirildiği bölge ya da bölgelerdeki kıl ve tüylerde fark edilir oranda bir azalma gözlemlenir. Sonrasında ise kıl ve tüyler neredeyse hiç kalmaz. Buz lazer epilasyon sonuçları kalıcıdır. Soprano Ice Titanyum gibi ileri teknolojili cihazların önerilmesindeki en büyük nedenlerden biri de budur. Buz lazer epilasyon yaptırmak, kişiyi gerçekten ömürlük olarak epilatör, tıraş ya da ağda gibi acılı, ağrılı ve zahmetli uygulamalardan kurtarıyor. Ancak, seanslara uzmanın önerdiği kadar sayıda ve vaktinde gitmek çok önemli. Sadece bu şekilde istenilen verim alınıp, kalıcı sonuçlar elde edilebilir.”

Buz lazer fiyatları yapılacak alana ve seans sayısına göre farklılık göstermektedir.  Siz de buz lazer epilasyon yaptırmaya karar verdiyseniz ve genital (özel) bölge dahil acısız, ağrısız ve yan etkisiz şekilde, alanında uzman, profesyonel, güvenilir bir kadro yardımı ile istenmeyen tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız buz lazer fiyatları için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak veya  www.drleylaarvas.com dan randevu talep edebilirsiniz…

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri