Şeker tadında bir bayram geçirmek isteyenlere müjde: Şekerbank emeklilere karşılıksız 2 bin TL dağıtmaya başladı!

Döviz kurlarında ve altın piyasalarında yaşanan dalgalı hareketlerin Rusya- Ukrayna savaşının devam etmesi sonucunda yükselen bir grafiğe sahip olması, başta tek maaş ile geçinmeye çalışan emekli vatandaşlar olmak üzere tüm ülke vatandaşlarının bütçelerini direkt olarak etkiledi. Bir aydan kısa bir süre sonra kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesinde nakit sıkışıklıklarını bir şekilde çözüme kavuşturmak isteyen emekli vatandaşlar, konuya ilişkin çıkış yolları bulmaya çalışmaya başladılar.

Emekli vatandaşların nakit arayışlarına karşılıksız bir şekilde cevap vereceğini bildiren Şekerbank, bu vaadinin gerçekleşmesi için tek şartının maaş hesabının 3 yıl boyunca kendi bünyesinde olması olduğunu ilan etti.

Şekerbank’tan Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Şekerbank, yeni dönemde nakde sıkışan emekli vatandaşlara karşılıksız ek ödeme yapacağını bildirdi. Bankanın resmi internet sitesinde de yayınlanmış olan ek ödeme haberine göre maaş hesabını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm yeni müşterilere, 2 bin TL’ye kadar varan promosyon ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Şekerbank Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Şekerbank tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyası için belirlenmiş olan ödeme tutarları şu şekilde bildirildi:

  • 1.500 TL’den az emekli maaşı alanlara: 1.500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.750 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.000 TL


Şekerbank Emekli Promosyonu Katılım Başvurusu 2022

Şekerbank tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasının ayrıcalıklarından yararlanmak için yapılması gereken tek şey maaş hesabını taşıma talimatı vermektir. Söz konusu taşıma talimatı bankanın mobil uygulaması, banka şubeleri ya da internet bankacılığı aracılığı ile verilebilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri