Gaziantepli Vatandaş Ne Yapacağını Şaşırdı? Ramazan kahkesinde 5 farklı fiyat... Gaziantep’lilerin sofraların vazgeçilmez tadı “Halep kahkesi”nde simitçilerin 5 farklı fiyat uygulaması büyük tepkilere neden oldu.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Gaziantep’lilerin sofraların vazgeçilmez tadı “Halep kahkesi”nde simitçilerin 5 farklı fiyat uygulaması büyük tepkilere neden oldu.

Gaziantepli vatandaşlar hiçbir simitçi ve pastanecinin Halep Kahkesinde fiyatlarının birbirini tutmadığı ve bu nedenle şaşkın olduklarını vurguladılar.

EMEK, İBRAHİMLİ, BATIKENT’TE FİYATLAR KAÇ TL?

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı İbrahimli, Emek, Batıkent ve bu bölgede bulunan pastaneci ve simitçilerin Halep Kahkesinin kilosunu 70 ile 80 TL arasında sattıkları ve farklı fiyat uygulamalarından dolayı vatandaşlar isyan etti.


PERİLİKAYA, KARATAŞ, KARŞIYAKA VE HACIBABA’DA FİYATLAR 30 TL İE 40 TL ARASINDA

Gaziantep’in kırsal kesimlerinde Halep Kahkesi fiyatları 30 ile 40 TL arasında satıldığı öğrenilirken genellikle şehrin merkezinde de 50 ile 60 TL arasında vatandaşların alabildiği belirtildi.


FİYAT DENGESİZLİĞİ

Gaziantep’te simitçiler ve pastaneciler Halep Kahkesinde uyguladıkları fiyatların 5 farklı fiyatlardan oluştuğu ve bazı yerlerde 30-40-50 TL’ye satılırken özellikle yüksek gelirli mahallelerde 70 ile 80 TL arasında satıldığı dikkat çekti. Bu durumda Halep kahkesinde 5 farklı fiyat olması vatandaşları şaşkına çevirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri