Posca Kalemlerin Kullanımı

Her yaştan insanın anlayabileceği kadar basit ve anlaşılırdır. Kullanmaya başlamadan önce karşılamanız gereken bazı noktalar var. İlk olarak, kalem kapağı kapalıyken, oldukça hızlı bir şekilde yukarı ve aşağı sallamaya başlayın. Bu işlem ilerledikçe kalemin boya ile kirlendiğini belirten bir ses duyacaksınız. Ardından, kalem ucu renkle dolana kadar yedek kağıdı birkaç kez aşağı bastırın. Bu, rengin uçta yayılmasını sağlar. Yedek bir kağıda çizim yapmayı deneyin.

Kolayca çizgi çizebiliyorsanız Posca kaleminiz hazır. Bu aşamada kalemin ucunu temizlemek veya fazla boyanın sıçramasını veya yayılmasını önlemek için yakınına bir bez koymakta fayda var. Kullanım sırasında kalem ucunun rengi açılırsa veya renk akışı zayıflarsa tekrar titremeye başlar. Bu aşamada kapağı tekrar kalemin üzerine takmayı unutmayın.

Posca Kalem Hakkında Bazı İpuçları

Renk üstte olana kadar sallamaya devam edin. Bu nedenle uç her çıktığında bu işlemi tekrarlayarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Sizi asla hayal kırıklığına uğratmayan posca kalemleri, üretici firma tarafından bu amaçla yapılmıştır. Uç çıkarılabilir, böylece istediğiniz zaman çıkarabilir ve gerektiğinde temizleyebilirsiniz. Çok kuruysa, bir gece suda bekletmek sorunu çözecektir. Bu gereksinim, uzun süreli kullanımdan sonra uç hasar görürse ve kalemi kullanmaya devam etmek istiyorsanız da karşılanır. Yeni bir uç satın alarak kalemi kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. https://www.guvensanat.com/posca adresinden orijinal posca ürünlerine ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri