Çok Konuşulan Boksör Saç Örgü Modeli

Kadına dair aranan ne varsa burada. Bütün kadınlar toplandık, aradığınız ne varsa sitemize topladık. Moda, yaşam, eğlence aklınıza ne gelirse biz Bonitam da mevcut. Kadınları en iyi kadınlar anlar dedik ve her yenilikten haberdar olmak isteyenlerin adresi haline geldik. Biz sizlerin mutluluğu için yıllardan beri süre gelen başarımız ile Türkiye’nin en çok aranan siteler arasında ilk sıraya yerleştik. Kadın sitesi denildiğinde aramalarda ilk sırayı alan Bonitam sizlerin mutluluğu için çalışıp çabalamakta. Bu makalemizde sizin için boksör saç örgü modelini araştırıp bulduk. Bulduğumuz tüm bilgileri en detaylı hali ile sayfamızda siz için derledik.

Boksör Saç Örgü Modeli

Saç örgüsü denildiğinde akla birçok seçenek gelmektedir. Hal böyle olunca kadınlar araştırmalara koyuluyor. Hangi saç örgü modeli hangi kıyafete ve ortama daha uygun olur? Kendi saçımı örebilir miyim? Yazımızda bu sorularınızın tüm cevabını alabilirsiniz. Bazı kesim saç örmekte zorlanırken, kimisi de saç örmeyi keyifli bulmaktadır. Kadın sitesi olarak, aşağı tarafa indiğinizde sizlere adım adım boksör saç örgü modelini nasıl örebilirsiniz onu anlatacağız. Yaz aylarında saçlarımızın açık olması güneşin ve sıcağın etkisi ile bizleri bunaltarak rahatsız etmektedir. Bunaltan saçlarımızı sıradan toplamak yerine de saç örgü modelleri araştırmasına girmekteyiz. Her gün aynı modelden sıkılacağımız içinde farklı modellere yönelimimiz artmaktadır.

Tek örgü yerine iki veya üç örgüden oluşan bu saç modeli aradığınız değişiklik olabilir. Boksör saç modelini istediğiniz sayıda, saçınızın da yoğunluğuna göre örebilirsiniz. Hollanda örgüsüne çok benzemekle birlikte tek farkının boksör saç örgüsünde birden fazla örgü olması diyebiliriz. Adından da müsemma olduğu üzere boksör saç örgüsü genel olarak sportif yaşamımızda ön plana çıkmaktadır. Spora giderken, hafta sonu arkadaşlarımızla buluşmamızda veya dışarı çıktığımızda günümüzü kurtaracak kolay, pratik bir modeldir. Sizlerin de kolaylıkla kendi başınıza yapabileceğiniz ve gününüzü kurtaracak bu saç örgü modeli tüm detayları ile Bonitam sitemizde sizler için derlediğimiz makalemizden göz atarak öğrenebilirsiniz. Haydi, birlikte boksör saç örgü modelinin yapım aşamasına geçelim.

Boksör Saç Örgü Modeli Nasıl Yapılır?

Öncelikle saçımızın dalgalı veya düz olmasının hiçbir önemi yoktur.

Saçımızı güzelce tarayıp iyice açtıktan sonra alnımızın tam ortasını hedef alarak ortadan bölüyoruz.

Saçımızı ikiye ayırdıktan sonra bir tarafı örerken örgülerimiz birbirine karışmasın diye, ayırdığımız tutamın birini bir toka yardımı ile ya bağlıyoruz ya da tutturuyoruz.

Açık olan saçımızın alın kısmından üç parmak geriye gelecek şekilde saçımızı ayırıyoruz ve ayırdığımız saçı üç eşit parçaya bölüyoruz.

En soldaki tutamı orta kısma, saçımızın altından geçecek şekilde alıyoruz.

Daha sonra sağdaki tutamı orta kısma gelecek şekilde saçımızın altından geçirerek orta kısma alıyoruz.

Üçüncü adımda soldaki tutamı ortaya geçirirken, saçımızın kenarından ufak bir tutam dâhil ediyoruz örgümüze.

Dördüncü adım olarak sağdaki tutamı ortaya geçirirken, saçımızın kenarından ufak bir tutam dâhil ediyoruz.

Bu şekilde saçımızı sonuna kadar örüp tamamlıyoruz.

Dilediğimiz toka yardımı ile örgünün bitimini bağlıyoruz.

Ardından ikinci örgümüze geçiyoruz ve ilk örgüde yaptığımız tüm aşamaları ikinci örgümüzde de tamamlayarak örgümüzü bitiriyoruz.

Boksör saç örgü modelimiz artık hazır.

Burada örnek amaçlı iki örgü şeklinde açıklama yapıldı ama siz bu örgüyü saçınızın çokluk azlık seviyesine göre sayısını arttırıp 3, 4, 5 veya 6 ya ayırıp dilediğiniz sayıda örgünüzü tamamlayabilirsiniz.

Ve son olarak

Bonitam ailesine katıldığınız için teşekkür ederek başlamak istiyorum açıklamama. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, ailemize hoş geldiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri