Gaziantep FK'da büyük değişim, tribünler tıklım tıklım

Gaziantep Kalyon Stadı’nın tribünleri yıllar sonra tıklım tıklım doldu. Boluspor ile oynanan Play-Off maçından sonra bir türlü taraftarın gelmediği Gaziantep Futbol Kulübü maçlarında bu kez Galatasaray karşılaşmasında tribünler doldu. İlk kez bu kadar çok taraftar karşısında sahaya çıkan Gaziantep FK’lı oyuncular ise bu atmosfere karşılık vererek rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda ilk kez bu kadar çok sayıda taraftarın huzurunda oynadı. Yaklaşık 20 bin taraftar tribünlerine akın ederken Galatasaray karşısında takımını yalnız bırakmadılar. Gaziantepli futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden çok sayıda taraftar tribüne gelirken bu maçı büyük bir heyecanla izlediler. Gaziantepli futbolseverlerin yıllar sonra bu kadar çok sayıda olması, tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

AKINAL TEŞEKKÜR ETTİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, 3-1 kazandıkları Galatasaray karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, “Galatasaray karşılaşmasında alınan galibiyetin başkahramanı olan taraftarlarımıza, kulübümüz adına gönülden teşekkür ederim. Galatasaray galibiyetinde tribünleri doldurarak başrol oynayan büyük taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Coşkumuzla, birliktelilikte güzel günlere el eli yürüyelim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri