G-10'nun Ortak Çalışma Başarısı

G-10 Gazeteciler Birliği yöneticileri olağan toplantılarını Basın İlan Kurumu Gaziantep Şube Müdürü Haşim Poyraz ve ekibinin de katılımı ile İl Müdürlük ofisinde gerçekleştirdi.

Ziyarette; resmi ilan alan gazetelerin gelirlerin artırımı, haber içerik ve nitelikleri ile gazetede çalışanların şartları konusunda istişareler gerçekleştirildi.
Genel Müdür Rıdvan Duran’a basın sektörüne katkılarından dolayı teşekkür
G-10 üyeleri; “Pandemi dönemi süresince birçok sektör gibi basın sektöründe de maddi ve manevi olarak süreçten ziyadesiyle etkilendiğini, haber işleyişinin yavaşladığını, tirajların düştüğünü ifade ettiler. Bu zor dönemde Basın İlan Kurumu olarak sektöre katkılarından dolayı Genel Müdür Rıdvan Duran nezdinde İl Müdürlüğü ve çalışanlarına teşekkür ederiz” dediler.
Gazeteler Birliği üyeleri Kurum ziyareti kapsamında yapılan istişarelerde; Gazetelerin sadece bir kağıttan ibaret olmadığını, içerik, haber ve objektif yayıncılığın da mesleğin olmazsa olmazlarından olduğunu belirterek, yerel gazetelerin mevcut durumlarından daha yukarılara taşınması için yapılacak çalışmalar hakkında Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğü ve ekibi ile planlı bir şekilde çalışacaklarını söylediler.

Poyraz: Basın İlan Kurumu Olarak Yerel Medyamızın Yanındayız
Basın İlan Kurumu İl Müdürü Haşim Poyraz, G-10 Birliği ile çalışmaktan ve ortak hareket etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Gaziantep basın sektörü için yapılan çalışmalarla Türkiye’ye örnek bir şehrimizdir ifadelerini kullanan Poyraz; Resmi ilan alan yerel gazetelerin gelirlerin artırımı ve de nitelikli yayıncılık anlayışının geliştirilmesi hususunda da Kurum olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim dedi.”
Şube Müdürü Poyraz; Genel Müdürlük bilgisi dahilinde G-10 Gaziantep Birliği üyelerini şubemizde misafir ettiklerini belirtirken, “icra ilanları konusunda ilk görüşmelere kurum adına katıldım ve önemli bir yol kat edileceğine inanıyorum. Yerel gazetelerin gelir, teknoloji, çalışma şartları konusunda desteklenmesinin kurumumuzun asli görevi olduğu gibi denetimlerimizin de mesleği daha üst noktaya taşıyacağına inancım tamdır. G-10 yönetimine böyle bir organizasyon için teşekkür ederim” şeklinde cümlelerini noktaladı. (DUYGU KAPLAN)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri