Yeşilevler Borsa İstanbul Anadolu Lisesi başarıya doymuyor

Yeşilevler Borsa İstanbul Anadolu Lisesi yeni adıyla da başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Okul Müdürü Ramazan Şimşek' in desteği ve İngilizce Öğretmeni Yasemin Gözüküçük'ün öncülüğünde okul öğrencileri bu yıl yeni bir eTwinning projesi başlattılar.

Proje Doğa Ergin Demir ve Özgen Göknar Tezcan kuruculuğunda 6 Türk, 1 İspanyol ve 2 Hırvat ortaktan oluşmakta. The More Music, The Better English başlıklı projede şarkılarla dilin gelişmesiyle ilgili etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikleri yaparken pek çok web2.0 aracı kullanan öğrenciler teknoloji kullanımında da çok büyük gelişim kaydettiler. Şimdiye kadar Artstep uygulamasıyla online okul tanıtım sergisi, Autorap programıyla İngilizce rap şarkısı seslendirme, Meetingwords ile İngilizce kendi mısralarını oluşturma, Watch2ether ile aynı anda eSafety konusunda farkındalık arttıran videolar izleme gibi hayranlık uyandıran eTwinning etkinlikleri yapan ve projede ortak dil olarak da İngilizceyi kullanan öğrenciler, İngilizcelerini geliştiriyorlar.

Proje boyunca öğrenciler ilimizi temsil ederken aynı zamanda kendi kültürlerini tanıtma, farklı kültürleri tanıma ve farklı kültürlerle etkileşimde bulunma fırsatları buluyorlar. Pek çok bireysel ve işbirliği ürünü içeren bu eTwinning projesinin hem Ulusal hem de Avrupa Kalite Etiketlerini alması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri